skip to Main Content
Menu
Tweede Seizoen Undercover Boeit Vanaf Het Eerste Moment

Tweede seizoen Undercover boeit vanaf het eerste moment

Spread the love ✌🏼

Het eerste seizoen van Undercover was een regelrechte hit en knalde door het plafond in Nederland als best bekeken Netflix-serie. Ook won de serie een award op het Cinequest Film Festival in Californië. Frank Lammers, die de rol van drugsbaron en hoofdpersoon Ferry Bouman vertolkt, schoof afgelopen maanden dan ook aan in alle grote talkshows van de lage landen. Afgelopen zondag verscheen de eerste aflevering van het hagelnieuwe seizoen.

Meteen een minpuntje: bingewatchen zit er dit nieuwe seizoen helaas niet in. Het voordeel is dat je iedere week smacht naar die nieuwe aflevering. Met seizoen 2 van de hitserie is namelijk gekozen om slechts een aflevering per week te tonen.

Van camping naar manege

Even een korte recap. Seizoen 1 eindigde met het oppakken van Ferry. Dat maakte een einde aan de jacht op deze XTC-baas. Het verantwoordelijke undercoverduo – Bob Lemmens (Tom Waes) en Kim De Rooij (Anna Drijver) – voor deze arrestatie keert daarom niet terug naar de camping waar seizoen 1 zich grotendeels afspeelde. Wel zijn beide acteurs van de partij in seizoen 2 en van meet af aan betrokken bij grootschalige wapenhandel . Gerund door de broertjes Berger (Sebastien Dewaele en Wim Willaert) vanuit een country-manege op het Belgische platteland.

De eerste aflevering, vol sensatie, boeit vanaf het eerste moment. Zonder spoilers kunnen we zeggen dat de eerste aflevering ook eindigt met een drama dat de kijker niet verwacht. Deze plottwist belooft wat voor de rest van het seizoen. Zal Ferry ook vanachter de tralies aan de touwtjes trekken?

Bekijk het zelf snel op Netflix. Zondag is aflevering 2 beschikbaar. Wij kunnen niet wachten…

Meer weten?
Lees ons vorige artikel over Undercover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top