Home Drugs Netflix komt met opvolger populaire Undercover serie: seizoen 2 vanaf 6 september

Netflix komt met opvolger populaire Undercover serie: seizoen 2 vanaf 6 september

door drugsinc

Netflix komt met opvolger populaire Undercover serie: seizoen 2 vanaf 6 september

Na een ongelooflijk succesvol eerste seizoen van de nieuwe Nederlands-Vlaamse Netflix Original komt het tweede seizoen van Undercover er aan!

De Brabantse drugsbaron Ferry Bouman is dit najaar namelijk terug op Netflix in Undercover. De serie is vanaf 6 september 2020 in Nederland te zien op Netflix.

De komst van Undercover seizoen 2 was al bevestigd voor het eerste deel uit was. Mensen zijn alleen niet zo blij met het uitzendschema van het tweede seizoen.

Het tweede deel van Undercover zal vanaf 6 september 2020 in Nederland op Netflix beschikbaar komen. Maar in plaats dat het hele seizoen direct beschikbaar is, zal er iedere week een nieuwe aflevering klaar worden gezet, waarbij de laatste aflevering van dit nieuwe seizoen pas op 8 november 2020 te zien zal zijn.

Waar ging het eerste seizoen van de serie over?

In seizoen 1 van Undercover was te zien hoe de twee geheim agenten Bob (gespeeld door Tom Waes) en Kim (gespeeld door Anna Drijver) undercover gingen op een camping. Zij moesten de lugubere zaken van de drugsbaas Ferry Bouman (gespeeld door de Brabandse Frank Lammers) aan het licht brengen door vrienden met hem te worden en een rol in zijn leven te gaan spelen.

De fans weten hoe dit seizoen geëindigd is. Bob en Kim wisten Ferry’s drugspraktijken te onthullen en de Brabantse drugsbaas eindigde in de bak. Echter weet Ferry nu hij opgesloten zit wel dat Bob en Kim geheim agenten zijn en lijkt hij er ook alles aan te doen om wraak te nemen op de twee.

Het plot van Underover seizoen 2: waar zal het over gaan?

Bijna een jaar na de gebeurtenissen van seizoen één werkt Kim voor een mensenrechten-NGO. Met hulp van haar ex-collega Bob leidt haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië haar naar El Dorado Ranch, een manege op het Belgische platteland. Bob gaat undercover en probeert in de gunst te komen van de broers Laurent en JP Berger, wapenhandelaars.

Ondertussen zet Ferry Bouman vanuit de gevangenis zijn zoektocht voort naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim, terwijl Bobs tienerdochter Polly voor eens en voor altijd wil weten wie haar vader werkelijk is …

De Brabantse drugsbaron Ferry Bouman maakt dit seizoen een comeback. Lammers: “Ferry is terug, dus pas op! Het tweede seizoen is nog spannender, met nieuwe personages en verhaallijnen.

Over de cast in Undercover Seizoen 2

Dit tweede seizoen wordt een aantal nieuwe personages geïntroduceerd, waaronder een kleine rol voor de bekende Nederlandse kickbokser Rico Verhoeven.

In het nieuwe seizoen behoort Verhoeven tot de entourage van de drugscrimineel Ferry Bouman. De kickbokser moet Boumans nieuwe bodyguard worden, die hij in de gevangenis leert kennen. Hoe groot de rol van Verhoeven zal zijn en in hoeveel afleveringen we de vuistvechter zullen zien, is nog niet bekend.

Daarnaast wordt de cast aangevuld met onder anderen Sanne Samina Hanssen (Baptiste) en Ruth Becquart (Over Water). De Belgische acteurs Wim Willaert (De Twaalf) en Sebastien Dewaele (Grenslanders) kruipen in de huid van de wapenhandelaars JP en Laurent Berger. Bob (Tom Waes) gaat in het nieuwe seizoen undercover op de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland. Daar probeert hij in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger, wapenhandelaars. Ondertussen zet Ferry Bouman (Frank Lammers) vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim verder.

play btn

Van de makers van Undercover seizoen 2

Lina Brouneus, Director Co-Production & Acquisition bij Netflix: “Undercover seizoen één was zo’n doorbraaksucces, we wisten dat de fans meer nodig hadden. We zijn dan ook enorm trots dat we samen met De Mensen en VRT dit uitmuntende Vlaams-Nederlandse coproductie. Alle fans kunnen eindelijk 6 september in hun agenda noteren. “

Undercover is een serie geproduceerd door productiehuis De Mensen voor Eén, in samenwerking met Netflix, Proximus, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Source Investments / DFW, Federation Entertainment, Les Gens, Gardner en Domm, Gallop en de Tax Shelter-maatregel van de federale overheid. In Vlaanderen komt de serie beschikbaar op kanaal Eén.

De verschijningsdatum en uitzendschema van Undercover seizoen 2

Eerder werd bekend dat het nieuwe seizoen van Undercover op 6 september te zien zal zijn op Netflix, maar helaas zit er wel een addertje onder het gras. Hoewel normaal gesproken nieuwe seizoenen in één keer op Netflix verschijnen, komt er nu elke week één aflevering van Undercover op de streamingdienst. Netflix deelde onlangs het uitzendschema op Facebook en liet weten dat er vanaf 6 september elke zondagavond om 21:45 uur een nieuwe aflevering van Undercover seizoen 2 zal verschijnen.

Uitzendschema van seizoen 2 van de populaire Netflix serie Undercover zorgt voor teleurstelling bij de liefhebbers.
Uitzendschema van seizoen 2 van de populaire Netflix serie Undercover zorgt voor teleurstelling bij de liefhebbers.

De teleurgestelde reacties stroomden al snel binnen. Veel mensen zijn niet blij met deze keuze van Netflix. Zo zegt iemand dat de kracht van Netflix juist is dat mensen series kunnen kijken wanneer zij dat willen en niet hoeven te wachten op nieuwe afleveringen. Veel mensen geven aan te zullen wachten met kijken tot het hele seizoen te zien is op de streamingdienst. Dat is dus 8 november… Kun jij zó lang wachten?

Bronnen o.a. Cosmopolitan (NL), Esquire (NL), Man-Man (NL), Netflix (EN), Streamwijzer (NL)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter