Home Cannabis Vrouw sterft in Oost-Londen na het eten van cannabissnoep

Vrouw sterft in Oost-Londen na het eten van cannabissnoep

door Team Inc.

2022-04-05-Vrouw sterft in Oost-Londen na het eten van cannabissnoep

Een 23-jarige vrouw uit Oost-Londen overleed vermoedelijk na het eten van cannabis edibles. Ze zou de gummies via een app op haar telefoon hebben besteld, waarna ze bij haar thuis in Ilford werden afgeleverd. De snoepjes kwamen in verpakkingen met het merk “Trrlli Peachie O’s”.

De vrouw en haar 21-jarige vriendin aten er elk één en werden meteen ziek. Paramedici werden diezelfde nacht naar het huis geroepen en de twee vrouwen werden naar het ziekenhuis gebracht. Ondanks behandeling overleed de 23-jarige, die nog niet bij naam is genoemd, op 2 april. Een autopsie moet nog plaatsvinden. Haar andere vrouw is ontslagen uit het ziekenhuis.

Synthetische cannabinoïde in cannabissnoep

Er is een 37-jarige man uit Croydon aangeklaagd voor het leveren van de synthetische cannabinoïde. Hij werd vrijdag gearresteerd. Scotland Yard zei dat hij in het bezit was van een grote hoeveelheid geld en vermoedelijk eetbare cannabisproducten, ook wel edibles genoemd.

Een deel van de cannabissnoepjes is teruggevonden en wordt nu getest. Agenten denken dat de zaak in verband kan worden gebracht met een ander incident in maart waarbij een vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht na het eten van een cannabissnoepje in het nabijgelegen Tower Hamlets. Ze is sindsdien ontslagen, maar er is een onderzoek gaande om erachter te komen of het snoep afkomstig was uit dezelfde partij die betrokken was bij de Ilford-dood, en om te onderzoeken of er nog andere soortgelijke incidenten zijn.

Hoofdinspecteur Stuart Bell zei: “Ik moet het publiek waarschuwen voor het nemen van illegale stoffen, inclusief stoffen die zijn verpakt in de vorm van cannabissnoepjes.” Hij drong er bij mensen op aan om informatie te verstrekken over mensen die soortgelijke producten verkopen.

Ouders zijn al eerder gewaarschuwd voor snoepjes die doorspekt zijn met cannabis nadat ze in de handen van kinderen terecht zijn gekomen. Twee 13-jarige jongens werden in juli vorig jaar naar het ziekenhuis in Merseyside gebracht nadat ze snoep hadden gegeten. Rechercheurs in Greater Manchester vertelden ouders zelfs dat ze alert moesten zijn tijdens het trick-or-treat van Halloween.

Lees meer op theguardian.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter