Home Cannabis Canonic lanceert zijn tweede generatie medicinale cannabisproducten met hoge THC- en unieke terpenenprofielen

Canonic lanceert zijn tweede generatie medicinale cannabisproducten met hoge THC- en unieke terpenenprofielen

door Team Inc.

2022-09-24-Canonic lanceert zijn tweede generatie medicinale cannabisproducten met hoge THC- en unieke terpenenprofielen

Canonic Ltd., gericht op de ontwikkeling van medicinale cannabisproducten en dochteronderneming van Evogene Ltd. (Nasdaq: EVGN, TASE: EVGN), kondigde woensdag de lancering aan van zijn nieuwe productlijn in Israël.

Het eerste nieuwe product uit de tweede generatie productlijn zal naar verwachting begin oktober 2022 voor patiënten verkrijgbaar zijn. Israël is een van de landen die voorop loopt als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen van medicinale cannabisproducten.

Hoog THC-gehalte en genetische markers

De producten van de tweede generatie van Canonic worden gekenmerkt door een hoog THC-gehalte en unieke terpeenprofielen. THC is het belangrijkste psychoactieve ingrediënt in cannabis. Terpenen zijn plantaardige stoffen waarvan bekend is dat ze complementaire medicinale voordelen hebben, waaronder ontstekingsremmend, analgesie, anxiolytisch, antidepressivum, anti-slapeloosheid en meer. Ze beïnvloeden ook het aroma en de geur van de cannabis.

De nieuwe producten zijn ontwikkeld door middel van kweekprogramma’s die de afgelopen twee jaar door Canonic zijn uitgevoerd. Ze omvatten het gebruik van gepatenteerde sets van nieuwe genetische markers. Het gebruik van genetische markers stuurt en versnelt het kweekproces om unieke cannabislijnen te bereiken die voldoen aan de marktvereisten.
Arnon Heyman, Chief Executive Officer van Canonic: “We zijn erin geslaagd de cannabinoïde- en terpeenconcentratie te verhogen, waarvan bekend is dat ze veel symptomen verlichten. Dit werd mogelijk gemaakt met behulp van geavanceerde computertechnologie, in combinatie met gepatenteerde sets van nieuwe genetische markers en andere geavanceerde kweekmethoden.”

Bron: canonicbio.com (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter