Constellation Brands behoort tot top-9 aandelen in grillige markt

door Team Inc.

2019-02-08-Constellation Brands behoort tot top-9 aandelen in grillige markt

Constellation Brands behoort dat een van de topaandelen in een schommelende markt volgens InvestorPlace. Politieke onrust zoals de bouw van de grensmuur in Amerika of de handelsstrijd tussen China en de verenigde Staten zorgen voor wereldwijde schommelingen en marktvolatiliteit op de beurzen.

Dat aandelen de laatste tijd wat meer schommelen, hoeft geen probleem te zijn volgens marktkenners. Ondanks de grillige markt zet InvestorPlace verschillende ’topaandelen’ op een rijtje.

Constellation Brands

Constellation Brands staat op plaats 8 in de lijst. Constellation maakt slim gebruik van demografische trends. De drankproducent investeert meer in likeuren en wijnen, iets waar steeds meer jonge mensen, vooral vrouwen, behoefte aan lijken te hebben. Jonge bierdrinkers geven de voorkeur aan goede kwaliteit en variatie. Ook hierin voorziet Constellation in een belangrijke behoefte van de consument. Daarnaast is alcoholgebruik nog altijd algemeen geaccepteerd in tegenstelling tot het roken van tabak.

De drankgigant maakt ook slim gebruik van de groeiende cannabismarkt door een groot belang te nemen in de Canadese wietproducent Canopy Growth. Met de legalisering van cannabis in Canada en verschillende staten in Amerika hebben wietaandelen een behoorlijke vlucht genomen, maar door wiettekorten zien we ook hier een grillig verloop.

Belegger.nl (Bron)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]