skip to Main Content
Menu
De 5 Beste Wiet-apps

De 5 beste wiet-apps

Op zoek naar leuke en handige cannabis-apps? We zetten vijf favoriete en gratis wietapps op een rijtje voor tijdens of na je volgende jointje.

Weedmaps

Dit bedrijf was zijn tijd ver vooruit toen het in 2008 zijn app lanceerde. In Weedmaps zie je tal van coffeeshops en cannabisproducten die verkocht worden bij jou in de buurt. Doe er je voordeel mee.

Gratis: iOS, Google Play, weedmaps.com

Leafly

Niet snel na de lancering van Weedmaps kwam Leafly met een app op de markt. Vorig jaar werd Leafly Pickup gelanceerd in Colorado, waarmee patiënten vooraf online kunnen bestellen om hun mediwiet vervolgens op te halen bij bepaalde apotheken. Leafly wordt aangestuurd door ervaren cannabisjournalisten zoals Bruce Barcott en David Downs, die met een team van redacteuren lifestyle tips, productrecensies en nog veel meer bieden op het gebied van cannabistrends.

Gratis: iOS,Google Play, leafly.com

High There!

Wat in 2015 begon als een soort van Tinder voor cannabisliefhebbers is volgens de makers van High There uitgegroeid tot een sociaal newerk met meer dan 1 miljoen leden over de hele wereld. Na een herlancering eerder dit jaar en een tweede update dit najaar, stelt de app gebruikers in staat met elkaar in contact te komen, Slack-achtige discussies te voeren en productaanbevelingen te ontvangen op basis van gebruikersvoorkeuren.

Gratis: iOS, Google Play, highthere.com

Bud

Oproep aan alle kwekers: of je nu een hobbyist bent die thuis teelt of een professional die in een kas kweekt, Bud biedt een visueel dagboek voor je wietplanten. Met de app kun je tips, vragen en technieken delen met andere app-gebruikers om jouw planten nog beter te laten groeien.

Gratis: iOS, growbud.co

Pax

Pax lanceerde een app die compatibel is met hun vapes. Dit om klanten een nog betere beleving te bieden en een nieuwe ervaring te bieden tijdens het vapen van cannabis.

Gratis: iOS, Google Play, pax.com

Lees meer op theknow.denverpost.com (Bron, EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top