Deliveroo gaat klanten CBD-producten aanbieden in Londen

door Team Inc.

2021-12-25-Merry Christmas: Deliveroo gaat klanten CBD-producten aanbieden in Londen

De bekende bezorg-app Deliveroo gaat een samenwerking aan met CBD-merk Love Hemp. Het CBD-merk ondersteund door Anthony Joshua, een Britse professionele bokser, gaat een pilot met Deliveroo aan in Zuid-Londen.

Vanaf gisteren kunnen mensen die binnen een straal van zes kilometer van de locatie van het bedrijf in Croydon wonen, alle oliën, edibles en huidverzorginsproducten en andere aanbiedingen van Love Hemp bestellen via de bezorg-app. Als de proef succesvol blijkt te zijn, zal Love Hemp volgend jaar landelijk op Deliveroo worden aangeboden, aldus het merk. Dat maakt het voor ‘lockdowners’ nog eenvoudiger om CBD-producten te bestellen.

Merry CBD-Christmas

Een slimme zet zo net voor de kerst en het nieuwe jaar. De vraag naar producten die de verbinding bevatten, groeit snel in het VK, en Bank of America Merrill Lynch schat dat de wereldwijde consumentenmarkt van CBD tegen 2032 een waarde van $ 39 miljard zal bereiken.

Love Hemp heeft gemeld dat de verkoop dit jaar sterk is gestegen te midden van een groeiende interesse in de sector. De bedrijfsresultaten tot 30 juni dit jaar laten zien dat de omzet met 40 procent is gestegen tot £ 4,3 miljoen, terwijl de detailhandelsverkopen van derden met meer dan 230 procent zijn gestegen. CEO Tony Calamita hoopt op lange termijn Deliveroo te gebruiken “als een belangrijk distributiekanaal voor Love Hemp”.

Lees meer op o.a. standard.co.uk (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]