Microdoseren van LSD en cannabis: trends en toekomst

door Team Inc.

Microdoseren van LSD en cannabis trends en toekomst

Lage doses psychedelica en microdoses cannabis zijn in de toekomst ongeveer net zo gewoon als het drinken van een kop koffie. Het zal worden gebruikt om stemming positief te beïnvloeden en creativiteit te stimuleren, volgens een panel van Advertising Week dat zich richt op gezondheid en welzijn.

Faith Popcorn, CEO en Futurist bij Brain Reserve, en Julian Cohen, Chief Innovation Officer bij Canopy Growth, zeiden dat de stap wordt bespoedigd door zowel technologie als de pandemie.

“We hebben geen overgangstijd meer”, zei Cohen. “Niet zo lang geleden werden onze dagen onderbroken door woon-werkverkeer. Nu zitten we in twee minuten thuis te werken. Thuis is er veel afleiding waardoor we erg snel tussen gemoedstoestanden switchen. Daar hebben we hulp bij nodig.”

Microdoseren om de sleur te doorbreken

“Cannabinoïden en psychedelica kunnen helpen om stabiliteit terug te brengen en stemmingen te beheersen, aldus Cohen. “Kleine doses kunnen je een beter gevoel geven”, zei Popcorn. “Bijvoorbeeld een beetje LSD voor creativiteit, een beetje LSD voor een grote vergadering of een tandartsafspraak.”

Om het microdoseren mainstream te maken is meer legalisatie nodig. Topicals, edibles, gummies en inhalers helpen cannabis destigmatiseren. De vele manieren van gebruik degraderen cannabis niet langer tot het roken van een flinke joint op de hoek van de straat.

Trends en dieetwiet

Popcorn voorspelde dat de toekomst het volgende zal omvatten: artsen met specialisaties in cannabis. Winkels in Apple-stijl die gespecialiseerd zijn in het mixen van soorten, leveringen van cannabis door drones, cannabiscocktails en zelfs potentieel voor Starbucks. Ze zei dat er al dieetwiet is waarvan wordt gezegd dat het helpt bij acne, leververvetting, het doden van mondbacteriën en meer.

Lees meer op adage.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]