skip to Main Content
Menu
Morgen Op Televisie: Reality-docu ‘The Cocaine Trail’

Morgen op televisie: reality-docu ‘The Cocaine Trail’

Spread the love ✌🏼

Nederland – Stem je televisie morgen om 20.25 uur af op NPO3. Daar begint morgen de nieuwe zesdelige reality-docu The Cocaine Trail. In de serie gaan zes recreatieve cokegebruikers op zoek naar de oorsprong van hun ‘wit’ in Colombia. Weer eens iets anders dan de lokale dealer op de hoek van de straat.

In de havens van Antwerpen en Rotterdam komen recordhoeveelheden coke binnen. Heel Europa snuift, de georganiseerde misdaad groeit, drugsbendes worden steeds machtiger en gewelddadiger en de war on drugs faalt. Het enorme aanbod geeft ook de megavraag van consumenten aan. Want een paar lijntjes in het weekend zijn voor veel mensen eerder regel dan uitzondering en zelfs op de werkvloer wordt de neus af en toe gepoederd. Toch realiseert bijna niemand zich wat er schuil gaat achter dit ‘onschuldige’ lijntje coke. Juist, keiharde criminaliteit, misdaad, moord en onderdrukking.

Cokereis

The Cocaine Trail sluit zijn ogen niet. Geen belerend vingertje of afkeurende blik, maar gewoon real life beelden van een ontdekkingsreis naar cocaïne in Colombia. Want welke reis legt de cocaine af voordat jij het van je sleutel of keukentafel snuift? Zes millennials wagen de sprong in het diepe op weg naar het land van de ‘poedersuiker’ en cocaplantages. Het land van corruptie en prachtige natuur. Het land waar het begint voordat het eindigt op feesten, festivals en huiskamers door heel Europa. Alleen in onze hoofdstad Amsterdam worden al circa 30.000 lijntjes per dag gesnoven.

Ondernemer Donny, model Laura, chef-kok Justin, de afgestudeerde psycholoog Sterre, filmkunstenaar Rik en student meubelmaker Pepijn gaan ervoor. Een cokereis: intens, confronterend en bijzonder. Kijken dus!

Lees meer op powned.tv (Bron)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top