skip to Main Content
Menu
Netflix Serie White Lines Is Een Must Voor Narcos-fans

Netflix serie White Lines is een must voor Narcos-fans

Spread the love ✌🏼

Voor fans van misdaaddrama en drugsseries is de nieuwe serie White Lines een must-see op Netflix. De serie wordt 15 mei gelanceerd en is jouw nieuwe binge. Zeker wanneer je een fervent Narcos liefhebber bent.

De hagelnieuwe serie White Lines is een Engels/Spaans misdaaddrama dat zich afspeelt op party-eiland Ibiza. De show is afkomstig van de makers van la casa de papel. De serie zal een mix zijn van Spaans en Engels, wat zal zorgen voor die Narcos-achtige vibes.

Het misdaaddrama draait om de verdwijning van een dj uit Manchester genaamd Axl. Zijn lichaam wordt 20 jaar na zijn vermissing op Ibiza ontdekt. Zijn zus Zoë (Laura Haddock) besluit naar het Spaanse eiland te gaan om erachter te komen wat er met haar broer is gebeurd. Ze ontdekt een duistere wereld van seks, drugs en feesten waar ze de vrienden van haar broer ontmoet om de waarheid te achterhalen. De trailer geeft ons een voorproefje van wat we kunnen verwachten als Zoë de politie benadert voor onderzoek. “Ik ga niet weg voordat ik heb waarvoor ik hier ben gekomen”, zegt Zoë in de trailer. White Lines verschijnt 15 mei op Netflix. Check hier alvast de trailer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top