Weedmaps maakt het kopen van cannabis bij retailers nog eenvoudiger met in-app-bestelling

door Team Inc.

2021-08-14-Weedmaps maakt het kopen van cannabis bij retailers nog eenvoudiger met in-app-bestelling

Apple-klanten kunnen nu rechtstreeks in de Weedmaps iOS-app bestellingen plaatsen. Veel makkelijker kan het niet. Weedmaps, een toonaangevende online listing-marktplaats voor cannabisconsumenten en bedrijven van WM Technology, Inc., heeft de lancering aangekondigd van de verbeterde iOS-app die een bestelfunctionaliteit bevat.

Deze nieuwe functie stelt Weedmaps-klanten niet alleen in staat om cannabisproducten en deals in hun gebied te zoeken en te ontdekken, maar het maakt het ook mogelijk om bestellingen rechtstreeks bij retailers te plaatsen.
Weedmaps is al meer dan 13 jaar een pionier op het gebied van cannabistechnologie. “We zien hoe grote bedrijven zoals Apple de legalisatie van cannabis beginnen te accepteren en te omarmen.”

Cannabis app Weedmaps

Dankzij het bijgewerkte beleid van Apple kunnen klanten van Weedmaps nu eenvoudig en gemakkelijk bestellen via de iOS-app op hun mobiele telefoon. “Ons vermogen om bestelfunctionaliteit mogelijk te maken via onze mobiele iOS-app is een game-changer die de toegankelijkheid voor zowel onze klanten als zakelijke partners zal verbeteren”, zegt Justin Dean, Chief Technology Officer bij WM Technology, Inc.

“We prijzen bedrijven als Apple die samenwerken met marktleiders om oplossingen te vinden die innovatie in onze markt stimuleren. Het is bemoedigend om het beleid en de houding ten opzichte van cannabis te zien veranderen. We kijken ernaar uit om een ​​nog eenvoudigere manier te introduceren om via ons platform cannabis bij retailers te bestellen.”
Naast bestellen via de Weedmaps iOS-app, kunnen consumenten hun bestelgeschiedenis bekijken en in realtime chatten met een medewerker van de klantenservice. Extra in-app-functies zijn onder meer:

  • Blader door lokale cannabisdeals, verkoop- en promotiecodes van lokale retailers. Allemaal verzameld voor een eenvoudige, gestroomlijnde ervaring.
  • Ontdek nuttige productinformatie: leer meer over afzonderlijke producten, ontdek met welke activiteiten u ze kunt combineren en blader door beoordelingen van mede-cannabisconsumenten.
  • Soorten: ontdek nieuwe en populaire cannabissoorten op basis van gerapporteerde effecten en smaken, beschrijvingen, historische gegevens en peer reviews.
  • Blijf op de hoogte: ontvang handige en gepersonaliseerde meldingen over prijsdalingen op favoriete artikelen, nieuwe producten van merken, nieuwe buurtwinkels en meer.
  • Kaarten: gebruik interactieve kaarten om winkels en bezorgdiensten te lokaliseren en om prijzen en openingstijden te bekijken.

Klanten van 21 jaar en ouder met een Apple iOS-apparaat kunnen de Weedmaps-app downloaden uit de App Store.

Lees meer op businesswire.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]