Aurora Sky produceert een half miljoen kilo wiet in 2020

door Team Inc.

2019-02-26-Aurora Sky produceert een half miljoen kilo wiet in 2020

Het telen van legale cannabis neemt nieuwe vormen aan en professionaliseert in een rap tempo. Cam Battley, CCO van Aurora Cannabis Inc, geeft je een kijkje achter de schermen van de innovatieve, nieuwste faciliteit van de wietproducent: Aurora Sky.

Aurora Sky bestaat uit 17 kweekkamers, die ieder groter zijn dan de Aurora Mountain in Calgary – de eerste productiefaciliteit van het bedrijf – van 32.000 vierkante meter. De innovatieve kassen van Aurora sky bieden 578.000 vierkante meter aan kweekruimte voor de wieteelt. Eigenlijk is de term kas veel te weinig eer voor de nieuwste technologieën die je bij Aurora Sky vindt.

Mega wietfabriek

Een megafabriek waar mannen in witte pakken aan de lopende band staan om toppen te sorteren en geavanceerd glas dat zorgt dat de cannabisplanten optimale groeiomstandigheden hebben. Battley: “De groeimogelijkheden zijn ongekend en volledig geautomatiseerd. Deze geavanceerde technologie vind je nergens anders in de wereld.” Om de ruimte maximaal te benutten zijn er geen looppaden tussen de planten. “Ieder vierkante meter is te bereiken met de nieuwste kraan- en transsporttechnologie. Toch is Aurora ook goed voor de werkgelegenheid.”

Werken in de cannabis

Bij Aurora Mountain werken 25 medewerkers. De productie van Aurora Sky ligt wel 20 keer zo hoog met ongeveer 400 medewerkers. Dit is te wijten aan de automatisering van de mega wietproducent. Aurora is op dit moment in 23 landen actief over de hele wereld. Aurora Sky is hard op weg om de jaarlijkse productiedoelstelling van maarliefst 500.000 kilogram cannabis te halen in 2020.

Bekijk hieronder de video van de waarin Cam Battley, CCO van Aurora Cannabis, je een rondleiding geeft door Aurora Sky:
Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]