Breaking Bad is Back

door Team Inc.

2019-10-01-Breaking Bad is back

Toch wel de koning der drugsseries: Breaking Bad. Een serie waar je niet omheen kan, komt nu terug. Harder dan ooit. Regisseur Vince Gilligan, komt met een Breaking Bad-film die volgende week in première gaat op Netflix.

11 oktober wordt de deze nieuwe film onder de naam El Camino gelanceerd. De maand oktober is sowieso een feest voor iedereen die van actie houdt, want vandaag kun je in Nederland genieten van seizoen 5 van Peaky Blinders.

Breaking Bad de movie

Nu even terug naar de serie Breaking Bad waarin scheikundeleraar Walter White en zijn student Jesse Pinkman crystal meth gaan produceren en dealen. De film is een vervolg op de serie waarin acteur Aaron Paul terugkeert op het witte doek als de voortvluchtige Jesse Pinkman, die er alles aan doet om zijn verleden uit te wissen.

Dat Jesse het zwaar gaat krijgen met het oppakken van een normaal leven, na zijn periode als zware drugscrimineel, is een understatement. Of Bryan Cranston, voormalig hoofdrolspeler van Walter White, terug komt in de film is nog niet bekend. Zal de nieuwe film net zo’n succes worden als de serie?

Bekijk hier alvast de trailer:

play btn

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]