skip to Main Content
Menu
Canopy Growth-aandelen Dalen Naar Een Dieptepunt

Canopy Growth-aandelen dalen naar een dieptepunt

Spread the love ✌🏼

Aandelen van Canopy Growth daalden donderdag nadat het bedrijf een $ 374,6 miljoen nettoverlies rapporteerde in het fiscale tweede kwartaal. Een gebrek aan interesse van de consument voor cannabisproducten heeft ertoe geleid dat Canopy Growth, ‘s werelds grootste cannabisbedrijf, $ 47,9 miljoen aan kosten rapporteerde, inclusief een waardevermindering van $ 15,9 miljoen.

De netto-omzet in het kwartaal bedroeg $ 76,6 miljoen, vergeleken met $ 23,3 miljoen in hetzelfde kwartaal vorig jaar, maar daalde $ 90,5 miljoen ten opzichte van het voorgaande kwartaal.

Uitrol van cannabiswinkels

CEO Mark Zekulin schrijft een groot deel van de prestaties van het bedrijf in het kwartaal toe aan de langzame uitrol van cannabiswinkels in Ontario. Het gebrek aan deze legale winkels in de grootste markt van het land wordt gezien als de grootste oorzaak voor het mislopen van inkomsten. Zekulin gaf bij BBN Bloomberg de verklaring dat hij zijn bezorgdheid heeft uitgesproken aan de regering van Ontario, maar erkende dat er weinig is gebeurd om dit proces te versnellen.

Lees meer op bnnbloomberg.ca (Bron)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top