De unieke cannabisextractie van Nederlander Peter Vermeul

door Winston Inc.

cannabisplant

Peter Vermeul is niet alleen eigenaar van CBD Medicinal Food S.L. De cannabisactivist, ondernemer en uitvinder is gecertificeerd kweker en heeft al bijna 40 jaar ervaring in de teelt en extractie van medicinale cannabis.

Zijn extractiemethode is uniek omdat Vermeul erin is geslaagd om cannabinoïden, terpenen en flavonoïden in hun natuurlijke vorm te bewaren. De ondernemer heeft een partnership gesloten met het Zwitserse bedrijf Swiss Nanotech.

Succesformule medicinale cannabisextractie

Swiss Nanotech schreef op LinkedIn: “Wij geloven dat het medicinale voordeel optimaal is met een volledige spectrumextractie, inclusief het cannabinoïdezuur, terpenen en flavonoïden die in de plant aanwezig zijn, zonder decarboxylatie. De cannabisverbindingen werken veel beter samen in synergie dan geïsoleerd, ook wel het “entourage-effect” genoemd.”

Peter ontwikkelde in 2016 een cannabisextractie-methode waardoor het cannabisextract zijn volledige profiel behoudt en vele jaren stabiel blijft. De normaal onstabiele cannabinoïden CBDa, CBGa, CBCa, THCa, etc., zijn zeer stabiel in onze extracten. We werken met stekken van cannabissoorten die we hebben ontwikkeld om jaar na jaar de consistente kwaliteit van het cannabisextract te oogsten. Dit omvat de terpenen en flavonoïden die in de plant aanwezig zijn, die van nature organisch groeien zonder pesticiden en meststoffen.

Essentieel voor de strenge eisen waaraan medicinale cannabis moet voldoen. Peter’s geheime stabilisatiesysteem van de cannabinoïdezuren is een grote stap voor de medicinale cannabisindustrie. Zijn ontwikkelde soorten bieden een unieke cannabisextractie met krachtige helende eigenschappen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]