Hennepeiwitten bij de Lidl: kwaliteit hoeft niet duur te zijn

door Team Inc.

2021-06-09-Hennepeiwitten bij de Lidl: kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Hennep eiwitpoeder bestaat uit plantaardig eiwitpoeder met een hoge biologische waarde. Het wordt verkregen uit hennepzaden. Dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn bewijst Bonatura met betaalbaar organisch eiwitpoeder op basis van hennep. Een goede aanvulling op de dagelijkse voeding en goed te combineren met andere producten.

In hennepzaad zitten geweldig veel plantaardige eiwitten. Deze eiwitten worden zeer snel en goed opgenomen in het lichaam. Deze eiwitten bestaan uit aminozuren die vaak door sporters en atleten worden gebruikt voor spieropbouw.

Bonatura organisch eiwitpoeder

De hennepeiwitten zijn goed te combineren met de dagelijkse voeding. Bijvoorbeeld in je favoriete yoghurt, muesli of smoothie. Ze kunnen ook worden gebruikt als vervanging van meel bij het bakken, voor het maken van pannenkoeken, als toevoeging in soepen en voor het koken of maken van spreads. Je kunt het ook vermengen in sap, melk of water, zodat je het gemakkelijk kan drinken. Bij de Lidl betaal je voor 300 gram slechts €4,-.

Gerelateerde artikelen

1 opmerking

minaah 2 oktober 2021 - 13:17

Hennepeiwitten Bij De Lidl: Kwaliteit Hoeft Niet Duur Te Zijn

echt supergoed spul, fijne prijs ook, heel erg lekker in shake met de bio courgette en bio wortel in de bio kokosdrink, met een beetje bio honing, alles bio en van de Lidl
voor mensen met een kleine beurs, die toch goed en gezond willen eten
plus de hennepeiwitten geven je een fijn voldaan gevoel, veel beter dan andere soorten eiwitpoeders,
sindsdien drink ik’ t bijna elke dag, Bonatura is een top merk

Beantwoord

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]