Lamborghini sluit overeenkomst met Canadese cannabisproducent om CBD-koffiedranken te lanceren

door drugsinc

Lamborghini sluit overeenkomst met Canadese cannabisproducent om CBD-koffiedranken te lanceren

Een nieuwe deal tussen het luxegoederenmerk Lamborghini en een Canadese cannabisproducent zal zorgen voor meer investeringen in de groeiende CBD-drankenmarkt in 2022.

Het in Toronto gevestigde cannabisbedrijf Flora Growth Corp. heeft maandag aangekondigd dat het een licentieovereenkomst heeft getekend met Tonino Lamborghini, een Italiaans luxe lifestyle-merk met belangen in eten en drinken, om CBD-geïnfuseerde dranken te verkopen in Noord-Amerika en Colombia.

Familie van het bekende automerk Lamborghini

Tonino Lamborghini wordt gerund door leden van de Lamborghini-familie, afstammelingen van Ferrucio Lamborghini die het sportwagenmerk heeft opgericht, maar het bedrijf is niet gelieerd aan de automaker, die nu een onderdeel is van Volkswagen.

De twee bedrijven zullen beginnen met koffiedranken gemaakt in Florida, en zullen in het eerste kwartaal van 2022 producten lanceren in de VS, “overal waar op cannabis gebaseerde producten legaal zijn”.

“De cannabismarkt vertegenwoordigt een zeer interessante niche en we zijn van plan een andere luxe-ervaring te bieden”, zegt Ferruccio Lamborghini, de kleinzoon van de oprichter van de Lamborghini-dynastie, CEO van Tonino Lamborghini.

Het bedrijf is al meer dan 30 jaar actief in de koffiesector met zijn lijn van premium espressomerken, voegde Lamborghini eraan toe.

Bronnen o.a. CannabisWealth (EN), GreenMarketReport (EN), HempIndustryDaily (EN), NasDaq (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]