Microdosing institute gaat samenwerking aan met Rijksuniversiteit Groningen

door Team Inc.

2022-07-04-Microdosing institute gaat samenwerking aan met Rijksuniversiteit Groningen

Microdosing Institute gaat een samenwerking aan met de afdeling Psychologie van de Rijksuniversiteit Groningen om de effecten van het microdoseren van truffels, met behulp van training, op het cognitief functioneren te onderzoeken.

In de eerste studie, die al gestart is, onderzoeken de Groningse onderzoekers Morton en Stefanie de effecten van een twee weken durende microdosis psilocybine truffels op cognitieve functies die relevant zijn voor het dagelijks leven.

Denkprocessen verbeteren met microdosing psilocybine

Op de lange termijn hopen zij op psilocybine gebaseerde trainingsmethoden te ontwikkelen om denkprocessen te verbeteren, maar ook om cognitieve stoornissen te behandelen, die dus relevant zijn voor zowel gezonde mensen als mensen met stoornissen.

Microdosing institute gaat samenwerking aan met Rijksuniversiteit Groningen

Deelnemers gezocht

Woon jij in de buurt van Groningen dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan het onderzoek. Ook zijn ze op zoek naar mensen die online willen deelnemen. Je neemt deel aan het nieuwste onderzoek naar psilocybine. Hiervoor zijn er verschillende groepen deelnemers waarbij ze de effecten van truffels op de cognitie onderzoeken in een studie die in totaal twee weken duurt.

Bron: Microdosing Institute

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]