Nooit meer vuile nagels van hashgebruik dankzij de ZenPen

door drugsinc

(Advertorial) – Hash is een veelgebruikte softdrug die veel mensen nemen als tegenhanger van cannabis. Bijvoorbeeld omdat ze de smaak of het effect ervan lekkerder vinden dan van het roken van wiet. Er is echter een probleem. Je hashgebruik houd je lastig geheim voor de buitenwereld omdat je er enorm vieze nagels van krijgt. De ZenPen, de eerste hash-grinder ter wereld, maakt hier een eind aan. Bovendien scheid je gemakkelijk een stukje hash van de plak of brok, waardoor je de perfecte hashblunt maakt.

Er zijn enorm veel vooroordelen over het gebruik van hash. Daarom hebben veel mensen liever niet dat iedereen kan zien dat je hash gebruikt of in het hokje ‘drugsgebruiker’  worden geplaatst. Naast deze vervelende stereotypen is het ook vies en onhygiënisch om met vieze nagels en nagelriemen rond te lopen. Daar heeft een Nederlands bedrijf nu de oplossing voor!

Hashtool ZenPen

De ZenPen  is een tool waarmee je een perfecte sliert van je favoriete hash uit je brok steekt zonder vuile nagels te krijgen.

Geen vieze nagels meer bij gebruik van hash door de ZenPen
Geen vieze nagels meer bij gebruik van hash door de ZenPen

1. Je verhit de punt van de ZenPen met een aansteker en trekt de binnenste naald eruit. 2. Je duwt de voorkant van de Pen in je brok hash. 3. Je stopt de naald terug in de pen en drukt je sliert hash eruit. 4. De achterkant kan je gebruiken om je Hash in kleine stukjes te snijden.  

Nooit meer vieze nagels dus en nooit meer mensen die je veroordelen omdat je weleens hash rookt. De ZenPen is van roestvrijstaal en is discreet, robuust en ziet er elegant en stijlvol uit. Je stopt hem gemakkelijk in je binnenzak en neemt hem dus overal mee naartoe.

Voordelen

  • Geen vieze handen, vingers en nagels
  • Uitgebreid getest
  • Betere dosering
  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede grip
  • Hoogwaardig design

Bestel  hem op https://www.zenpen.eu/nl/

emojis svg 8play btn
Video NO MORE DIRTY NAILS van het gebruik van de ZenPen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]