Home Cannabis Vrouwen ervaren intensere seks met cannabis

Vrouwen ervaren intensere seks met cannabis

door Team Inc.

2022-04-24-Vrouwen ervaren intensere seks met cannabis

Cannabis kan vrouwelijke orgasmes verbeteren. Bovendien hebben gebruikers vaker zin dan niet-gebruikers zo blijkt uit een aantal onderzoeken.

Er zijn veel anekdotes over mensen die dagga gebruiken bij de seks, maar wetenschappelijk onderzoek naar het onderwerp voegt wat gewicht toe aan de speelse verhalen rond de veelgebruikte drug.

Geiler met wiet

Vrouwen ervaren meer seksueel genot als ze high zijn van cannabis, concludeert deze studie , gepubliceerd in het peer-reviewed medische tijdschrift “The Journal of Sexual Medicine”. Onderzoekers ontdekten dat 68% van de vrouwen die dagga gebruikten voordat ze seks hadden, het prettiger vonden. In een ander onderzoek onder 28 176 vrouwen en 22 943 mannen, ontdekten onderzoekers van de Stanford University dat wiet-gebruikers 20% meer seks hebben dan niet-gebruikers. Cannabis maakt vrouwelijke orgasmes meer intens.

Wiet in Zuid-Afrika

Het kweken en consumeren van dagga is legaal in Zuid-Afrika en de regering heeft een “Nationaal Cannabis Masterplan” om de industrie volledig te commercialiseren. “Onze mensen in de Oost-Kaap, KwaZulu-Natal en elders zijn klaar om deze eeuwenoude grondstof te bewerken en in nieuwe en innovatieve vormen op de markt te brengen”, zei president Cyril Ramaphosa in februari.

Lees meer op capetalk.co.za (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter