Wietolie iets voor u? Probeer het nu

door Team Inc.

2019-02-25-Wietolie iets voor u? Probeer het nu

Stichting WietOliePuur is een stichting die ervan overtuigd is dat iedereen, die niet geholpen is met reguliere medicijnen, recht heeft om hun leven te verrijken met wietolie en andere cbd-producten. WietOliePuur heeft geen winstoogmerk maar voorziet in cbd-olie voor mensen die daar behoefte aan hebben.

De stichting is ontstaan door een toenemende behoefte aan oliën met gezondheidsvoordelen en is opgericht volgens de Europese richtlijnen. Voornamelijk het gebruik van cbd-olie heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. WietOliePuur helpt jou en donateurs met het begeleiden, ondersteunen en informeren over wietolie en andere producten.

Lotgenoten en proefflesje

Vrijdag 1 maart vindt er in Zwolle een lezing plaats over het medicinale gebruik van wietolie en crème. Bij deze informatieavonden ontmoet je niet alleen lotgenoten met misschien dezelfde (lichamelijke) klachten, maar krijgt iedereen de kans om zijn of haar vragen te stellen. Zeker wanneer je nog wat argwanend tegenover wietolie staat, kan dit drempelverlagend werken. Na de avond kun je een gratis flesje wietolie thuis laten bezorgen om het te proberen. In de pauze ontspan je met een heerlijk kopje CBD-thee. Dat rijmt.

Programma en Facebookgroep

Schrijf je hier in voor een van de bijeenkomsten (zie het programma hieronder):
1 maart – Zwolle
6 maart – Diepen
11 maart – Enschede
24 maart – Wilgenwaerd
7 april -Brasschaat

Naast de bijeenkomsten is er de mogelijkheid om online vragen te stellen op Facebook. Iedere avond om 19:00 uur worden de vragen van leden via een Facebookgroep beantwoord. Voor dit gratis advies moet je je wel eerst even aanmelden.

Wiet- en CBD-olie

Wietolie met meer dan 0,2 % THC is niet legaal in Nederland. Echter is het gebruik van CBD-olie nog wel toegestaan. Onder het grote publiek is het gebruik van CBD-producten, voor medische doeleinden, mateloos populair. Het wondermiddel is niet alleen in de smartshops te vinden, maar floreert ook in de schappen van de drogist en in talloze webshops. Dit is niet verwonderlijk, aangezien het ‘wondermiddel’ de levens van tienduizenden mensen met kwalen als – chronische pijn, slaapproblemen, angststoornissen, autisme en epilepsie – verrijkt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]