2019 Oscars genomineerden ontvangen geschenkverpakkingen vol met Cannabis Goodies

door drugsinc

2019 Oscars genomineerden ontvangen geschenkverpakkingen vol met Cannabis Goodies

Hoewel niet iedere Oscar-genomineerde naar huis gaat met een Oscar, krijgen de kanshebbers een mooie troostprijs. Elk van de genomineerden in de categorieën acteren en regisseren ontvangt een swagbag van zes cijfers gevuld met luxueuze (en bizarre) geschenken, waaronder een aangepaste geur, weggeefacties voor plastische chirurgie, vakanties, therapie – en zelfs een toiletplunjer, volgens de Britse krant De onafhankelijke.

De geschenkzakken zijn samengesteld en gedistribueerd door Distinctive Assets, een marketingbedrijf dat producten aanbiedt aan beroemdheden voor promotie en die niet zijn geassocieerd met de Academie voor Filmkunst en -wetenschappen. De naam van de tassen? “Everybody wins.”

Dit jaar, als Hollywood A-listers hun speeches voorbereiden op de 91st Academy Awards-ceremonie op zondag 24 februari 2019, kunnen ze de pre-show stress verzachten met een selectie van cannabis-geïnfundeerde producten die ook in de tassen zitten die eerder zijn uitgegeven de ceremonies.

Acteurs Glenn Close, Rami Malek, Lady Gaga en Bradley Cooper behoren tot de 25 Oscar-genomineerden die traktaties ontvangen van Coda Signature, een in Colorado gevestigde fabrikant van gastronomische, doordrenkte edibles, topicals en concentraten. De monsters in de geschenkenzakken van de Oscars zijn niet doordrenkt met cannabis omdat het bedrijf nog niet is gelanceerd in Californië, waar de tassen worden gedistribueerd.

“Ontvangers ontvangen elk een unieke code samen met de monsters, zodat ze hun eigen aangepaste pakket THC-geïnfuseerde producten kunnen bestellen om met de hand te worden bezorgd via een gelicenseerde bezorgdienst als onze ingebrachte producten dit voorjaar in Californië worden uitgerold”, zegt Marji Chimes , chief marketing officer van Coda Signature. “Het is echt een dubbele overwinning voor hen.”

Niet-geïnfuseerde monsters in de geschenkverpakking zijn de Crescendo-collectie van Coda Signature, met handgeschilderde truffels, een Coffee & Donuts-chocoladereep, een Cream & Crumble-chocoladereep, de bomcollectie van het symfoniebad en een witte vape-batterij in beperkte oplage voor gebruik met Coda Handtekening extractiecartridges.

“We vieren het kunstenaarschap en de beste kwaliteit in alles wat we doen, en voor ons weerspiegelen de Oscars perfect de missie van ons bedrijf,” zei Chimes. “We zien onze associatie met het evenement als onze eerste stappen op het internationale toneel.”

High Beauty heeft dit jaar ook producten opgenomen in de niet-officiële Oscar swag bags. A-listers kunnen hun post-show met gestresste huid voeden met High Expectations gezichtsbehandeling met cannabisolie en gezichtsmasker voor High Five-cannabis. Melissa Jochim, de oprichter van High Beauty, gelooft dat: “Met meer bekendheid en kennis, denk ik dat mensen meer bewust worden van welk deel van de plant voor hen echt kan werken.”

Beroemdheden die graag socializen terwijl ze genieten, kunnen ellebogen wrijven met hun categorie-genomineerden bij Mota, de eerste cannabisvriendelijke sociale club van Los Angeles. De Oscar-geschenkentas bevat een jaarlijks VIP-lidmaatschap van deze exclusieve lounge in Los Angeles, die bestaat uit een spa, een speelhal, een privévergaderruimte en een restaurant.

Niet alleen bevat de Oscar swag bag van dit jaar gratis wietproducten, maar het geeft ook beroemdheden een voorproefje van de vele kanten van de cannabiscultuur.

“De sociale club is meer van het lifestyle-aspect … en we behandelen de huidverzorging,” zei Jochim. “Voor [cannabis] op een punt waar het zo algemeen erkend wordt in zoiets als de Oscars, denk ik dat we niet alleen het stigma zullen zien verdwijnen, maar mensen zullen er een beetje zekerder van worden dat [cannabis] verschillende facetten heeft die ze kunnen verkennen. “

Lees het volledige artikel op Weedmaps.com (EN, bron, foto High Beauty)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]