De 5 beste cannabis-apps van dit moment, die je nu kunt downloaden op je Android of iPhone

door drugsinc

De 5 beste cannabis-apps van dit moment, die je nu kunt downloaden

Cannabis is meer dan alleen maar “high” worden. Zoals een hobby als ambachtelijk bier, bowlen of vliegvissen – toevallig wat ook heel goed bij wiet past – is een deel van de aantrekkingskracht van cannabis de cultuur die eromheen zit. Om deel te nemen, kun je een muziekfestival bezoeken, een conventie bijwonen of eenvoudig eens een van de vijf onderstaande apps downloaden.

Weedmaps: Marijuana & Cannabis soorten

Download de Weedmaps app voor jouw Android of iPhone smartphone!
Nummer #3 in categorie “Medical”, waardering van 4.9 / 5 (93.6K reviews)

Weedmaps is momenteel de nummer twee van medische apps op iTunes. Beschouw het als een one-stop-shop voor veel kennis van cannabisgebruikers – een mix van Google maps, Yelp en Amazon voor dispensaria, bezorgdiensten, artsen en merken.

Weedmaps is jouw gids voor cannabis. Ontdek en verken producten en merken en vind adviseurs, coffeeshops, acties en artsen bij u in de buurt. Leer meer over cannabis en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over industrie en cultuur.

Lees communityrecensies en ontdek duizenden producten en merken in soorten, edibles, tincturen, concentraten en meer. Vind de cannabis die u bij je in de buurt wilt hebben – op live-menu’s (indien van toepassing) met prijzen, labgegevens inclusief THC-, CBD- en terpeneninformatie (voor bepaalde lab-geteste items) en deals en kortingen – van duizenden dispensaria en leveringen verspreid over de VS , Canada, Europa en overal waar cannabis medisch of recreatief wordt gereguleerd.

Een medisch advies nodig? Plaats eenvoudig een bericht voor een medische marihuana-arts in de buurt om je evaluatie te krijgen.

Weedmaps is opgericht in 2008 en is een toonaangevende leverancier van technologie en software-infrastructuur voor de cannabisindustrie.

Leafly: Marijuana Reviews, locaties en soorten

Download de Leafly app voor jouw Android of iPhone smartphone!
Nummer #7 in categorie “Medical”, waardering van 4.9 / 5 (135.2K Reviews)

Leafly is begonnen als een online versie voor cannabissoorten en biedt nog steeds geweldige informatie over smaken, effecten en stamboom. De concurrent van Weedmaps. Vergelijk de twee en blijf op de hoogte van het drama rond de lijst van beide sites (of niet) van zwarte-marktverkopers. In 2018 kondigde Leafly aan dat het niet-gelicentieerde verkopers in Californië zou verwijderen; Weedmaps heeft dat niet gemeld.

Leafly is ’s werelds cannabis informatiebron. Miljoenen mensen gebruiken de bekroonde app van Leafly om duizenden marihuanasoorten te ontdekken en toegang te krijgen tot de kaart om een ​​nabijgelegen apotheek of verkooppunt te vinden die de cannabissoort voor hun (medische) behoeften draagt.

Ontdek jouw ideale wiet soorten, tincturen, topproducten, concentraten of eetwaren op basis van honderdduizenden door de gebruiker ingediende beoordelingen, gewenste effecten, aroma’s, aanbevolen stamlijsten, medische behandeling en beschikbaarheid bij apotheken of verkooppunten in de buurt.

Lees de nieuwste cannabisnieuws- en lifestyle-informatie op Leafly News & Culture, waar je cannabis 101-hulpbronnen, introductie informatie, de nieuwste (medische) marihuanastudies, legalisatie-updates en andere overtuigende cannabisinhoud bieden.

Ongeacht jouw voorkeur, de Finder in Leafly helpt je bij het kiezen van het juiste type cannabis voor je behoeften. Probeer ‘m eens uit, je zult de Leafly-app geweldig vinden!

tökr: Ontdek een gezondere levensstijl

Download de tökr app voor jouw Android of iPhone smartphone!
Waardering van 4.2 / 5 (40 Reviews) in iTunes

Als gepersonaliseerde geneeskunde de toekomst van de gezondheidszorg is, is Tokr de toekomst van de wiet zorg – maar niet zonder een sterke #lifestyle-curve. Wat voor soort cannabis ervaring wil je? Oefening of ontspanning? CBD, THC of beide? Vape-pen of eetwaren? Op basis van jouw antwoorden ‘beheert’ de app exclusieve merken en verkopers.

Ontdek een gepersonaliseerde cannabiservaring die perfect voor jou is. Vind merken en producten die u kunnen helpen uw cannabiservaring te verbeteren. Of het nu gaat om slaap, pijnverlichting, beweging, yoga of seks – tökr helpt je de juiste producten te vinden.

tökr werkt alleen met legale en gelicentieerde merken en producten om een veilige en consistente ervaring te garanderen, en helpt je om deze te vinden in nabijgelegen apotheken of coffeeshops.

Massroots: wordt lid van een community alleen voor cannabis.

Download de MassRoots app voor jouw Android of iPhone smartphone!

Massroots is een community-app – zoals bijvoorbeeld het populaire /r/trees op Reddit voor cannabis verhalen en ervaringen. De app gaat echter meer in op cannabis soorten, locaties en merken, waardoor de app technisch misschien als een concurrent van Leafly en Weedmaps kan worden gezien. Maar het beste hulpprogramma en de manier waarop de meeste stoners en wiet liefhebbers het gebruiken, is als een mediahub. Lees meer over hun verhalen, ervaringen, studies over cannabis en CBD, de nieuwste wiet wetgeving en recepten. Of je nu nieuwe wiet rassen en -producten wilt ontdekken, beoordelingen wilt geven en lezen, of je (medische) marihuana-ervaringen wilt delen met gelijkgestemde mensen, MassRoots is de community voor cannabis.

SimLeaf: een geavanceerde 3D cannabis groei simulator

Download de SimLeaf app voor jouw Android of iPhone smartphone!
Waardering van 4.6 / 5 (122 Reviews) in iTunes

SimLeaf is de enige betaalde app op deze lijst, maar verdomd als het geen € 3,49 waard is. Het is een zelfverklaarde “zeer geavanceerde 3D-groeisimulator”, wat een mooie manier is om te zeggen dat het een mogelijkheid is om je groei te oefenen voordat je het in het echt verkloot. Er is hier genoeg complexiteit om echt wat te leren over groeien.

Verpakt in een leuke, 3D-game-achtige omgeving is SimLeaf een geavanceerd leerplatform dat navigeert door de complexiteit van het marihuana-groeiproces met elegantie en eenvoud. In deze unieke app kunnen mensen de kunst van het groeien op een realistische manier ervaren zonder een grote investering in apparatuur of klassen.

Je kunt licht, temperatuur, vochtigheid, waterstanden, voedingsstoffen en pH-niveaus beheren om elke keer een unieke plant te produceren. Tijdens het groeiproces heb je de mogelijkheid om te draaien en te zoomen om hun plant in detail met hoge resolutie te bekijken.

Gaandeweg zijn nuttige tips en educatieve informatie beschikbaar om te begeleiden en te informeren. Wanneer een succesvolle plant wordt gekweekt, kun je een moederplant en kruising houden om geweldige genetica vast te leggen, een groei te perfectioneren, te experimenteren met techniek en foto’s van je plant te delen. Leer, speel en groei met SimLeaf!

Ontbreekt er volgens jou nog een belangrijke app van dit moment?
Laat het ons weten in het commentaar hieronder of neem contact met ons op!

Lees het volledige artikel op GearPatrol (EN, bron)

Gerelateerde artikelen

1 opmerking

Luciano 15 november 2020 - 20:20

Suave

Beantwoord

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]