De beste steden in Amerika voor next level cannabiservaringen

door Team Inc.

Nog geen tien jaar geleden was Amsterdam the place to be als je zonder medische permissie legaal cannabis wilde roken. Tegenwoordig hebben 11 staten recreatieve cannabis gelegaliseerd (en er komen er zeker nog meer), waardoor het extreem gemakkelijk is om een ​​cannabis vakantie-ervaring te hebben in Amerika. Het is jammer dat Trump alle vluchten vanuit Europa momenteel heeft gecanceld wegens het coronavirus.

Cannabis is goed voor het toerisme. Het heeft bepaalde plaatsen, die je misschien nog niet meteen op je radar had staan, interessanter gemaakt. Er is in veel staten een relaxte cannabiscultuur ontstaan rond uitstekende activiteiten, bars, restaurants. Dat trekt natuurlijk weer mensen aan die kennis willen maken met deze nieuwe, groene wereld. Wat zijn Amerika’s beste cannabisbestemmingen om te bezoeken tijdens je volgende reisavontuur.

Los Angeles, Californië

Los Angeles, oftewel cannabis Candyland. Los Angeles is al een populaire bestemming, maar cannabislegalisatie heeft dit alleen maar beter gemaakt. Naas het Wisdome, sushi-bars met lopende band, en boulevards is LA de plek om de cannabiscultuur op te snuiven. Het staat vol met cannabisfaciliteiten, goede apotheken en heeft veel highend bedrijven in de cannabismedia zoals High Times, Merry Jane en Civilized. Bezoek het Original Cannabis Café bestel voorgedraaide joints van topmerken als Caliva, Stone Road en Henry’s Original. Geniet van edibles of vape een van de vele cannabisconcentraten. Er zijn door het jaar heen veel verschillende cannabisevenementen en tours zoals de LA Hemp Tour. Genoeg plekken om te bezoeken als stoner naast de reguliere toeristische trekpleisters.

Anchorage, Alaska

Alaska, misschien niet gelijk een bestemming die hoog op je verlanglijst staat als je geen Bear Grylls type bent. Bij Alaska denken veel mensen toch aan overleven en survivallen in de wildernis. En dat is terecht. Alleen doe je dat niet alleen met zakmes, zaklamp en tent, maar tegenwoordig ook met een dikke joint. Probeer de premium bloemen van Frost Farms, de meest geprezen kweker in de staat met zes NorthWest Cannabis Classic Trophies, vier NWCC-medailles en een High Times Cannabis Cup voor de beste Sativa op zijn naam. In Alaska is wiet gemakkelijker te scoren dan een goede burger en bovendien overal legaal verkrijgbaar in ontelbaar verschillende vormen. Door de rebelse houding hebben inwoners van Alaska al veel langer liberale opvattingen over cannabisgebruik. De recratieve legalisatie heeft de concurrentie en dus de kwaltieit van de toppen vergroot. Het niet-gebruikende publiek ondervindt er weinig hinder van. Het is lastig om rookruimtes te vinden in hotels, bars en restaurants, maar wat is er nu lekker der om je blunt buiten op te steken. Bijvoorbeeld tijdens een flinke hike of het spotten van Beluga’s bij Turnagain Arm.

Chicago, Illinois

Het is een understatement om te zeggen dat cannabisproducten als warme broodjes over de toonbank gingen na legalisatie in Chicago. De vraag en het aanbod zijn ongelofelijk groot in de ‘high city’. Bezoek Waldos Forever Fest , een gratis straatbeurs van Do312, en Chicago Alliance of de South Chicago 420 Block Party. Geniet van muziek en cannabis-geïnfuseerde drankjes in de Lagunitas Taproom. Of probeer GTI’s Brown Scout strain met 30% percentage THC.

Lees meer op thrillist.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]