Home Wereldwijd cannabis nieuws Epische viering 4/20 op Times Square omdat cannabis nu legaal is

Epische viering 4/20 op Times Square omdat cannabis nu legaal is

door Team Inc.

4/20-cannabis-legaal-in-New-York

Times Square in New York City, bekend om zijn iconische aftelling op oudejaarsavond, bereidde zich gisteren voor het eerst voor op een nieuw soort feest: de allereerste 4/20 “Cannabis is Legal” countdown die gisteren in alle grootsheid plaatsvond.

Dit baanbrekende evenement is een samenwerking tussen de Europese producent van cannabiszaden Royal Queen Seeds en het Amerikaanse cannabismediabedrijf Cannabis Now Media, die samen zijn gekomen om de jaarlijkse “4/20 Holiday” te vieren.

4/20 vier de cannabisvrijheid

Shai Ramsahai, CEO van Royal Queen Seeds, uitte zijn opwinding over het evenement door te zeggen: “We hebben zoveel te vieren en er is geen betere plek om af te tellen dan Times Square.” Ramsahai legde verder uit dat de 4/20-viering de vrijheid zal benadrukken die telers nu in de Verenigde Staten hebben, zowel in industriële gewassen als in hun eigen huis.

De CEO van Cannabis Now Media, Eugenio Garcia, deelde ook zijn enthousiasme voor de historische gebeurtenis en verklaarde dat de viering op Times Square “een historisch moment is om te laten zien dat cannabis zich wereldwijd heeft uitgebreid. Er is geen betere plek om dit te vieren dan de hartslag van de wereld, Time Square.”

Bron: Benzinga.com (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter