Green Vein Kratom Extract

door Team Inc.

Grein-vein-kratom-extract

Kratom is een opiaat-achtige plant die in lage dosis een stimulerend effect heeft en in hogere dosis een verdovende werking. De plant komt voor in de regenwouden van Zuidoost-Azië, voornamelijk Thailand en Maleisië.

Kratom is de algemeen gangbare naam voor de Mitragyna Speciosa Korthals, een boom die oorspronkelijk voorkomt in Zuidoost-Azië. De farmacologische werking van kratom is nog niet goed onderzocht. Wel is duidelijk dat de actieve stoffen een vrij diverse werking hebben in de hersenen. Ze werken niet alleen op de opiaatreceptoren maar ook op adrenaline-, noradrenaline- en serotoninereceptoren.

Kratom extracten

Er zijn verschillende manieren om kratom te gebruiken. Sommige mensen roken het of kauwen op de bladeren. De eenvoudigste manier is om er thee van te trekken. Kratom is een opiaatantagonist en geeft in hoge doseringen zowel je lichaam als geest een ontspannende werking. Daarnaast geeft het ook nog eens een euforisch gevoel.
De kleur bepaalt het effect:

  • Rode nerf: deze soort is het meest voorkomend. De effecten zijn volgens gebruikers vooral kalmerend op lichaam en geest. In kleine doseringen is het effect stimulerend.
  • Groene nerf: een milde energiebooster. Het effect zit tussen de rode en witte nerf in.
  • Witte nerf: een stimulerend en euforisch effect.
2023 11 03 Green Vein Kratom 25x Extract

De green vein-extract van Indian Spirit is de perfecte balans tussen witte en rode kratom-varianten. De kalmerende effecten zijn minder dan die van red vein-soorten, terwijl de stimulerende effecten minder zijn dan die van de white vein-soorten. Deze kratom heeft dus een milde werking. Zelf proberen? Dit extract is verkrijgbaar bij groothandel Headsupplies.

Let op: het advies is om kratom niet te combineren met alcohol, benzodiazepinen, opiaten of andere middelen die het zenuwstelsel onderdrukken. Het is ook niet verstandig om na gebruik meteen deel te nemen aan het verkeer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]