skip to Main Content
Menu
Groei Van Cannabis Apps: Hoe Marihuana-tech De Wietindustrie Verandert

Groei van Cannabis Apps: hoe marihuana-tech de wietindustrie verandert

De laatste maanden hebben nieuwe, wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van cannabis Apps de wietindustrie verandert. Het begon allemaal met de legalisering van het gebruik van recreatieve wiet in negen staten. In 29 staten is het gebruik van medicinale wiet toegestaan voor mensen die hiervoor in aanmerking komen.

Deze versoepeling van het beleid en de regelgeving leidde tot een enorme vraag aan cannabis. Wat veel nieuwe mogelijkheden bood aan wiettelers en verkopers, maar ook aan de consumentenelektronica-industrie. Marihuana-tech is hot en ontwikkelaars profiteren daar nu van.

Waneer je kijkt naar de laatste tech-trends in de wietindustrie dan zie je enorm veel investeringen in wiet start-ups en ontwikkelingen in on-demand cannabis Apps. De resulteert in nieuwe technologieën die bijdragen aan de groei van de legale canabusiness en klanten nog beter bedienen.

Inzichten in de wietindustrie

In 2016, werd de wereldwijde marihuana markt geschat op een waarde van $9,3 miljard dollar. Een ander rapport van ‘Global market Insights, Inc.’ voorspelde een aantal weken geleden dat de markt komende 5 jaar uitgroeit naar een $55 miljard dollar industrie.

De stijgende trends zijn het resultaat van de torenhoge vraag naar medische marihuana op de wereldmarkt. De wereld heeft momenteel meer dan 1500 miljoen mensen die wiet nodig hebben als een medische oplossing om hun gezondheidsproblemen te behandelen. Omdat het kopen van cannabis voor niet iedereen gemakkelijk is, zoeken mensen naar online methoden om toegang te krijgen tot medische marihuana.

De wietindustrie van de VS is getuige van een explosieve groei, dankzij meer landen die medische en recreatieve marihuana legaliseren. Volgens rapporten overschreed Colorado’s experiment voor het legaliseren van recreatieve marihuana en verkoop het verkoopbiljet van $ 700 miljoen in iets meer dan 12 maanden. Dit hielp de staat meer dan $ 44 miljoen aan belastingen op recreatieve marihuana te verdienen.

Groeiende vraag naar marihuana-technologie: ontwikkeling van cannabisapp

Wiettelers, investeerders en IT-bedrijven zien een verborgen winst in de staten die marihuana legaliseren en mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om cannabisproducten te krijgen. Hoewel er veel opties zijn om geld te verdienen – van het produceren van cannabis, marketing en het maken van accessoire, of het geven van cannabis rondleidingen – komen ze alle bedrijven samen voor één oplossing: Cannabis App Development. Wat is het precies?

Het is een on-demand cannabis bestellings- en bezorgapp-oplossing waarmee mensen die marihuana nodig hebben, deze legaal online kunnen krijgen bij een apotheek die online wiet verkoopt. Mensen kunnen de app gebruiken om wiet te bestellen vanuit huis en krijgen het aan de deur geleverd. Gemak dient de mens.
Aan de andere kant krijgt een bedrijf loyale klanten die elke keer als ze marihuana nodig hebben naar de online winkel komen. Dit creëert ook een kans voor IT-bedrijven die eenvoudig te gebruiken en veilige on-demand oplossingen voor cannabisafgifte ontwikkelen om aan de eisen van de wietindustrie te voldoen.

Wat omvat de app voor het leveren van cannabis?

In tegenstelling tot traditionele weboplossingen en -toepassingen, zijn de hedendaagse apps voor het leveren van cannabis gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en met een betere winkelervaring voor de klant. Wanneer een investeerder een app-ontwikkelingsbedrijf inhuurt om een app voor het leveren van marihuana te bouwen, krijgt hij een compleet technologisch pakket. Dit omvat vier applicaties voor verschillende doeleinden.

1. Klant-app: het is een interface die klanten gebruiken om online te winkelen. Met behulp van de cannabis-app kunnen ze hun accounts registreren, bladeren door producten, zoeken naar cannabisproducten, online betalen voor producten, online marihuana bestellen en hun bestelling volgen.

2. Store Manager App: dit is een interface voor een winkel om bestellingen en producten die het heeft te beheren. Afgezien daarvan kan de winkel gebruik maken van de app om de locatie te wijzigen en de voorraad te beheren.

3. Delivery Man-app: via de interface kan een bezorger het pad volgen waar hij marihuana moet leveren. Bovendien kan de bestuurder de bezorgingsstatus bijwerken of zijn profiel beheren.

4. Beheerderspaneel: dit is het hoofdpaneel voor de app-eigenaar die het systeem kan gebruiken om winkels te beheren, bestellingen te besturen, bezorgers in de gaten te houden en klanten kortingen te bieden.
Hoe zal Marijuana Tech de toekomst van Cannabis Industry beïnvloeden?

Staten die marihuana legaliseren of de regels versoepelen bij de verkoop van wiet, stimuleren producenten en investeerders om verschillende methoden uit te proberen om aan de groeiende vraag naar medicinale marihuana te voldoen. Cannabis-app-ontwikkeling en een uitgebreid scala aan technische oplossingen zijn de veiligste manier om meer klanten te werven. Omdat patiënten en anderen zo snel mogelijk marihuana willen, gaan cannabis-apps in de nabije toekomst bijdragen aan de groei en professionalisering van de wietindustrie.

Lees het volledige artikel op thetechnologytrends.com (Bron,EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top