Marihuana-aandelen die klaar zijn om van nul naar absolute stijger te gaan

door drugsinc

Marihuana-aandelen die klaar zijn om van nul naar absolute stijger te gaan (image: www.distel.co)

De belangstelling van beleggers verschuift van grote naar kleine bedrijven met een grote capaciteit. Vanwege de controverses en schandalen waarbij de marktleiders betrokken zijn, richten beleggers zich nu op niet-aangekondigde marihuana-aandelen die het potentieel hebben om van nul naar heldendom te gaan.

Supreme (TSX: FIRE), Neptune (TSX: NEPT) (NASDAQ: NEPT) en TGOD (TSX: TGOD) krijgen eindelijk aandacht. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in investeringen in de cannabis hoek, worden alle drie de bedrijven alternatieve opties.

Goed bezig “FIRE”

FIRE herwint zijn kracht na een deel te hebben verloren medio juni. Het bedrijf kreeg een stevige boost na het sluiten van een overeenkomst om Truverra over te nemen. Supreme zal twee dochterondernemingen besturen: Canadian Clinical Cannabinoids Inc. en Truverra Europe B.V. Het is alsof je twee vliegen in een klap slaat.

Dankzij deze strategische acquisitie kan Supreme haar aanwezigheid op de Canadese en Europese markten aanzienlijk vergroten. De faciliteiten van Canadian Clinical zullen worden gebruikt om cannabisextracten van topkwaliteit te produceren, en Supreme kan dezelfde faciliteiten gebruiken om concentraten en olieën voor verdamping te produceren.

Supreme heeft nog meer mogelijkheden zodra het bedrijf de overname van de gelicentieerde BlissCo Cannabis voltooit. Beleggers, let op: Supreme is niet geïnteresseerd om marktaandeel in het goedkopere segment cannabis soorten te verkrijgen. Het bedrijf zal zich concentreren op de markten voor premiumproducten waar het merk al bekend is. Verwacht dat FIRE de komende maanden zal vlammen.

Van nutraceuticals naar cannabis met Neptunus

Neptunus is een van de grootste winnaars in de cannabissector. Tot dusver is het dit jaar met 101,7% gegroeid, wat bewijst dat de beslissing van het management om van nutraceuticals over te schakelen naar cannabis een slimme beslissing was. Nutraceuticals zijn producten die zijn verkregen uit natuurlijke bronnen en die een wetenschappelijke basis hebben wat betreft hun werkzaamheid. De expertise van het bedrijf op het gebied van winning en zuivering zal de sleutel zijn om vooruitgang te boeken in de snelgroeiende industrie.

Neptune heeft een overeenkomst getekend om Canopy Growth extractie- en zuiveringsdiensten te bieden. De volumevereiste is enorm, dus Neptune zal winst genereren uit dit gelieerde bedrijf. Nog twee extractieovereenkomsten werden ondertekend met cannabisbedrijven Tilray en TGOD.

Health Canada heeft Neptune ook een vergunning verleend voor het verwerken van cannabis, zodat het bedrijf extracten uit de fabriek in Quebec kan gaan verzenden. Omdat Neptune de cannabisleverancier Sugarleaf uit North Carolina heeft overgenomen, verwacht het bedrijf de komende drie jaar $ 150 miljoen aan inkomsten te genereren uit de Amerikaanse markten.

TGOD is bezig de wereldmarkt te veroveren

Er is een grotere stimulans voor beleggers om The Green Organic Dutchman (TGOD) vanaf nu serieus te nemen. Health Canada heeft de licenties van de Ancaster, Ontario, faciliteit van het bedrijf verlengd tot augustus 2022, waardoor TGOD de bevoegdheid heeft om vanaf deze site cannabis te kweken, verwerken en verkopen.

Verder nadert de ultramoderne hybride kas bij Ancaster zijn voltooiing. Vanaf eind augustus kan TGOD de productie opvoeren en het bedrijfsplan van het bedrijf uitvoeren. De faciliteit van 166.000 vierkante voet zal jaarlijks 17.500 kilogram produceren. TGOD kijkt daarnaast ook naar de wereldwijde export.

In feite positioneert TGOD zich om het premium biologische cannabisbedrijf ter wereld te worden. De activiteiten zijn gericht op de markten voor medische cannabis in Canada, Europa, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. TGOD zal ook actief zijn op de Canadese markt voor volwassenen gebruik.

In Canada schuilt het concurrentievoordeel in de biologische hennep CBD olie-activiteiten. TGOD groeit gecertificeerde biologische cannabis van hoge kwaliteit en medische patiënten kunnen profiteren van de duurzame, volledig natuurlijke principes van hennep. TGOD is van plan tot 219.000 kilo te kweken in verwerkingsfaciliteiten in drie landen.

Lees meer op The Motley Fool (EN, bron)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]