skip to Main Content
Menu
Meer Legale Cannabisaankopen In British Columbia

Meer legale cannabisaankopen in British Columbia

Spread the love ✌🏼

Sinds de Canadese federale regering eind 2018 recreatieve cannabis legaliseerde, kreeg het nieuwe systeem kritiek omdat Canadezen doorgaan met het kopen van cannabisproducten van illegale bronnen. Echter lijkt dit beeld te kantelen nu steeds meer gebruikers in British Columbia zich steeds meer wenden tot legale cannabis.

In Canada zijn nu al meer dan anderhalf jaar kaders voor een legale cannabisindustrie opgesteld. Elke provinciale overheid kreeg controle over de lokale wetten die verband houden met de nieuwe sector, waaronder leeftijdsgrenzen en vergunningen.

Meerdere onderzoeken in het hele land hebben aangetoond dat er algemene overeenstemming bestaat met de beslissing om de drug te legaliseren. Uit een onderzoek van oktober 2019, uitgevoerd door Research Co., bleek bijvoorbeeld dat 64% van de inwoners van British Columbia instemde met legalisatie, vergeleken met 29% die het daar niet mee eens was. Uit een recenter onderzoek bleek dat de goedkeuring voor de nieuwe sector sterk is gebleven en zelfs is toegenomen tot zo’n 70 procent.

Lees meer op canex.co.uk (Bron, EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top