Home Drugs Robbie Williams te zien in nieuwe Netflix docu over zijn leven

Robbie Williams te zien in nieuwe Netflix docu over zijn leven

door Team Inc.

2022-08-29-Robbie Williams in nieuwe Netflix docu over zijn turbulente leven

Robbie Williams laat een Netflix-serie over zijn leven maken, waarin nooit vertoonde beelden te zien zullen zijn. Waaronder zijn worsteling met verslaving aan drank en drugs. De streamingdienst kondigde de serie, die volgend jaar te zien moet zijn, donderdag aan.

Naast de vele hoogtepunten uit zijn carrière zullen er ook veel moeilijke momenten worden gedeeld. De meerdelige serie wordt gelanceerd in 2023. Het project wordt geproduceerd door de makers van de veelgeprezen Amy Winehouse-documentaire uit 2015, Amy.

Het wordt geregisseerd door Joe Pearlman. Robbie Williams (48) onthulde eerder dat hij in 2007 naar een afkickkliniek ging na het nemen van speed, acid, heroïne, cocaïne en grote hoeveelheden voorgeschreven medicijnen.

Meer dan ooit zal deze nieuwe docu het wilde leven laten zien van de wereldwijd bekende icoon, ongefilterd en diepgaand. De hoogte- en dieptepunten van 30 jaar lang in de schijnwerpers staan. Het zal gaan over Robbie als mens, de media, zijn carrière, verslaving, persoonlijke breuken en herenigingen met dierbaren, herstel en de impact die ze hebben gehad op zijn geestelijke gezondheid.

Volgende maand komt zijn nieuwe album XXV uit, dat Williams ter ere van zijn 25-jarig jubileum als solo-artiest opnam met het Nederlandse Metropole Orkest.

Bron: dailymail.co.uk (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter