Home Drugs Smartdrug Gold Rush vol natuurlijke energie

Smartdrug Gold Rush vol natuurlijke energie

door Ties Inc.

24-07-2020-Smartdrug Gold Rush vol natuurlijke energie

De smartdrug goldrush is een legaal middel voor degenen die wel een pepper kunnen gebruiken. Het middel is een mix van kanna (sceletium tortuosum), cafeïne en natuurlijke aroma. Snuif het op en geniet van de goldrush.

De smartdrug is populair omdat het veel energie geeft en het daarom goed doet op feestjes en festivals. Ook neem je de drug eenvoudig in. Leg een lijntje en snuif het vervolgens op met een kokertje of briefje geld. Denk aan het gebruik van cocaïne, maar dan een stuk minder heftig. Het wordt daarom ook wel gebruikt om van de cocaïne af te komen.

Leren doseren


Natuurlijk is het wel even zoeken naar de juiste dosis om het effect te ervaren dat je wil. Als stelregel kan je gebruiken dat 25-50 mg een lage dosis is 50-60 mg een normale dosis en 100+ mg veel is. Het unieke aan het middel is dat het in het begin juist stimuleren werkt en nat een uur juist ontspannend. Dat is het effect van de Kanna in het middel. Naast een toename van het libido kan het middel er ook voor zorgen dat je meer geniet van het moment waarin je je bevindt.

Het middel lijkt ongevaarlijk, maar kan met een te hoge dosis of in combinatie met andere middelen wel zijn. Sceletium toruosum is een serotine heropname remmer (SSRI). Dit middel wordt vaak ingezet bij depresseive stemmingsklachten, angst- en paniekaanvallen. Daarom mag het niet in combinatie met andere SSRI’s gebruikt worden. Denk aan Prozac en andere antidepresiva. Mix het ook niet met Monamine Axidase remmers als zoals Peganum harmala, Banisteriopsis caapi, passiebloem (Passiflora incarnata) en yohimbe. Ben je overgevoelig voor cafeïne? Dan is dit ook niet het middel voor jou.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter