5 verrassende manieren om Delta 8 THC te consumeren die je moet weten

door Team Inc.

2022-04-22-5 verrassende manieren om Delta 8 THC te consumeren die je moet weten

Delta-8 THC is een psychoactieve stof in cannabis. Delta 8 komt in verschillende producten zoals in vape-vorm, capsules, gummies en tincturen.

Er zijn verschillende manieren om de Delta 8 THC te consumeren, afhankelijk van je voorkeuren en de effecten die je wenst. Hieronder brengen we enkele verassende en opwindende manieren onder de aandacht waarop je Delta 8 THC kunt gebruiken. Zowel voor de ervaren consument als voor diegene die zijn eerste ervaring wil hebben.

1. Voeg het toe aan je maaltijden

Je kunt de cannabisverbinding toevoegen aan je maaltijden. Je kunt de THC bijvoorbeeld tijdens het ontbijt combineren met omeletten, yoghurt en andere producten die je graag eet. Ook kun je het tijdens de lunch of het avondeten toevoegen aan zalm, tonijn, kip, groenten, worst of eiersalade om je een geweldige ervaring te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Als je wilt genieten van de ‘high’ in de Delta 8 THC, is de nacht de beste tijd om het te consumeren. Je kunt delta 8 ook in desserts stoppen zoals chocolade, brownies, koekjes en cakes. Bij Astro Eight vindt u de beste merken Delta 8 en delta 10 producten. Klik hier om enkele van de beste Delta 8-producten te krijgen. Als je de stof met voedsel inneemt kan het 2 tot 3 uur duren voordat het actief wordt. Houd hier rekening mee.

Verdamp het

Een andere opwindende manier om de Delta 8 THC te consumeren, is door te vapen. Door te vapen inhaleer je de stof zonder dat er iets brandt. Vapen is een van de beste methoden om de Delta 8 THC te consumeren. Vooral als je op zoek bent naar een onmiddellijk effect.

Als je voor het eerst Delta 8 THC gebruikt, kun je het beste ongeveer 2 tot 3 trekjes nemen en ongeveer 30 minuten wachten voordat je nog een trekje neemt. Dit zal het effect op de nieuwe gebruiker verminderen. Vapen is ook beschreven als een van de beste manieren om Delta 8 te consumeren vanwege het gebrek aan additieven of vulstoffen, waardoor de olie er puur en krachtig uitkomt. Ben je op zoek naar een meer complex effect? Dan kan vapen gecombineerd worden met andere cannabinoïden om het gewenste resultaat te krijgen.

Neem als edible

Edibles zijn erg populair. Het is een van de meest laagdrempelige manieren om de stof te consumeren. Gummies zijn er in tal van smaken waardoor ze voor veel mensen aantrekkelijker zijn dan capsules en tincturen. Het kan 1-2 uur duren voordat je effect krijgt, dus geduld is vereist.

Neem het als een tinctuur

Delta 8-olietinctuur is een andere veel voorkomende manier om van het product te genieten. Deze tincturen lijken op cannabidiololie en zijn er in verschillende sterktes. Om de Delta 8 THC tinctuur in te nemen, doe je enkele druppels van de tinctuur in je mond. Houd de druppels ongeveer een minuut op je tong voordat je ze doorslikt. Hierdoor kan de vloeistof de bloedbaan binnendringen en het spijsverteringsstelsel omzeilen. Het duurt ongeveer een uur om de effecten van de Delta 8 tinctuur te voelen.

Breng het aan op je huid

Sommige gebruikers brengen Delta 8 THC ook aan op de huid in de vorm van een lotion of spray. Studies suggereren dat de Delta 8 THC enkele ontstekingsremmende eigenschappen bevat en plaatselijk kan worden aangebracht om hydratatie, huid, gewrichten en spieren te behandelen.

Conclusie

Er zijn verschillende manieren om Delta 8 in te nemen. Probeer uit te vinden welke methode het beste bij je past. Je kunt de methoden afwisselen en zien welke de voorkeur heeft. Je hoeft jezelf niet te beperken tot één vorm van het consumeren van Delta 8 THC. Als je twijfelt, raadpleeg dan je arts of bezoek Astro Eight voor meer informatie over Delta 8 THC.


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]