De 7 beste kratom soorten voor kracht, energie en focus

door drugsinc

7 beste kratom soorten voor kracht, energie en focus

Kratom is een van de beste supplementen die op de markt rondgaan. Als je iets zoekt om je energie aan te vullen, kracht op te bouwen en je net zo gefocust te maken als Oppenheimer, dan ben je op zoek naar Kratom. Authentic Kratom komt met een overzicht van de beste kratom soorten.

Kratom is echter geen wondersupplement, en als je er het maximale uit wilt halen, moet je zelf wat moeite en wilskracht doen. Dat gezegd hebbende, een overzicht met de zeven favoriete soorten kratom voor kracht, energie en focus.

1. Vietnamese Kratom

Het prachtige land Vietnam staat bekend om veel dingen. Prachtig landschap, fantastisch oosters eten en de beste verdomde kratom ter wereld. Vietnam Kratom is verreweg een van de beste opties als je je focus wilt aanscherpen en zo goed mogelijk in jezelf wilt investeren. Het is ook een goede Kratom als je daar gevoelig voor bent. Het is een erg aantrekkelijke soort vanwege de vele gunstige eigenschappen, die veel meer doen dan alleen maar aan je energie toevoegen.

2. Thaise Kratom

Het prachtige land van Thailand staat niet alleen bekend om zijn prachtige bezienswaardigheden, aangezien Thai Kratom een van de beste en meest erkende kratom soorten is die er zijn. Het lijkt veel op Vietnam Kratom, met veel meer kracht. Thai Kratom is een soort die extreem rijk is aan mitragynine, een van de twee actieve alkaloïden die in Kratom worden aangetroffen, en degene die de focusniveaus van een individu rechtstreeks beïnvloedt. Hoewel krachtig, is dit niet de ideale Kratom-soort voor mensen die gevoelig zijn voor Kratom, omdat de kracht ervan enkele nadelige bijwerkingen kan hebben.

3. Maleisische Kratom

Maleisische Kratom komt uit Maleisië en is een van de beste als het gaat om de behandeling van depressie. Veel mensen die aan dit weerbarstige probleem lijden, zijn actieve consumenten van Maleisische kratom en mensen denken dat het werkt. Dat komt omdat deze specifieke soort Kratom een positief, opbeurend, euforisch effect heeft, waardoor iemand veel energieker wordt. Het wordt ook geassocieerd met welzijn en ontstekingsremmend, wat erg handig kan zijn als je pijn hebt.

4. Green Papua Kratom

Green Papua Kratom is niet zoals de meeste van zijn broeder kratom soorten, want hoewel het je energieniveau, stemming en focus beïnvloedt, heeft het ook uitstekende eigenschappen om je immuniteit te helpen. De pandemie van het coronavirus heeft ons allemaal behoorlijk bezorgd gemaakt over de huidige staat van onze gezondheid, en deze Kratom-soort zou ons immuunsysteem kunnen versterken, zodat we zo ziektebestendig mogelijk kunnen worden.

Afgezien van dit unieke effect heeft groene Papua Kratom de meeste eigenschappen als gewone kratom, waaronder tijdelijk verbeterde cognitie, veel betere waarneming en meer energie bij de gebruiker.

5. White Borneo Kratom

White Borneo is een witte soort van Kratom, die bekend staat om zijn kalmerende werking. Als je momenteel last hebt van turbulentie die je energieniveau beïnvloedt, is het consumeren van witte Borneo Kratom een uitstekende manier om dit te bestrijden. White Borneo Kratom staat er ook om bekend euforie te veroorzaken, waardoor je in een mum van tijd uit een negatieve situatie kunt komen.

Omdat dit niet bepaald de beste tijden zijn voor de wereldbevolking vanwege de lockdown en een selectie van andere dingen, komt witte Borneo Kratom binnen als mogelijke broodnodige verademing om ons weer in focus te brengen met blije, euforische gevoelens.

6. White Elephant Kratom

White Elephant Kratom is een wit-aderige kratom met enorme dikke bladeren, bekend om zijn hoge alkaloïde gehalte. Zelfs met deze kracht heeft White Elephant Kratom een relatief mild effect dat pijnverlichting, extra energie en scherpere focus ondersteunt. Net als andere White Vein Kratom-soorten, staat het ook bekend om zijn kalmerende en stemmingsverbeterende effecten, waardoor het ideaal is als je momenteel onder druk staat.

7. Malay Kratom

We hebben het beste voor het laatst bewaard, aangezien Malay Kratom de beste keuze is voor veel mensen die hun energie en focus willen oppompen. Dit wordt door iedereen gebruikt, van studenten die de hele nacht door willen studeren tot topsporters die op zoek zijn naar een volledig natuurlijk extra zetje waarmee ze een voorsprong krijgen op de concurrentie.

Deze Kratom-soort is opmerkelijk vanwege het hoge gehalte aan alkaloïden, wat zich direct vertaalt naar de potentie. Verrassend genoeg is dit geen rode ader maar een groene ader Kratom, maar de effecten zijn even opmerkelijk en duidelijk als die van de meest substantiële dingen die er zijn. Als je deze kratom wilt gebruiken, zorg er dan voor dat je hem correct doseert, want het is gemakkelijk om meer te krijgen dan je had verwacht.

Tot slot over kratom soorten

Kratom is een van de beste supplementen op de markt, en als het gaat om het stimuleren van je energie, kracht en focus – zijn deze zeven opties allemaal even goed in het doen van hun werk. Hoewel ze onderscheidend en verschillend zijn, kun je nog steeds een van deze gebruiken om jezelf een volledig natuurlijke kickstart te geven die je misschien nodig hebt.

Tot slot over kratom soorten
Tot slot over kratom soorten (afb)

Zorg er altijd voor dat je Kratom voorzichtig consumeert, want als je te veel binnenkrijgt, krijg je een enkeltje met bijwerkingen, die niet dodelijk zijn, maar ongetwijfeld onaangenaam. Raadpleeg natuurlijk bij twijfel of actueel medicijngebruik eerst je huisarts.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]