skip to Main Content
Menu
Narcos: Mexico Keert Eindelijk Terug – Seizoen 2 Is Vanaf 13 Februari Te Bekijken Op Netflix.

Narcos: Mexico keert eindelijk terug – Seizoen 2 is vanaf 13 februari te bekijken op Netflix.

Spread the love ✌🏼

Leuk voor de aankomende Valentijnsdag: we hebben een Mexicaans drugskartel voor je.

Ongeveer een jaar geleden kondigde Netflix aan dat Narcos: Mexico een tweede seizoen zou krijgen. Sindsdien hebben we gretig gewacht op meer informatie over wanneer het tweede seizoen zou beginnen. (We vergeven je Netflix omdat je ons in die tijd zoveel andere dingen hebt gegeven om naar uit te kijken.) Na wat lang wachten leek, hebben we eindelijk ons antwoord.

Het duurde meer dan een jaar, maar Netflix heeft eindelijk een releasedatum voor het tweede seizoen van Narcos: Mexico. De dramatisering van de oorlog tegen drugs gaat door nét voor Valentijnsdag, op 13 februari. We zijn niet helemaal zeker of die verhalen over gewelddadige Mexicaanse drugsbaronnen erg romantisch zijn, maar dit geeft je iets nieuws om naar te kijken als je de speciale gelegenheid thuis markeert.

Narcos Mexico: einde scène (video)

Van slechts een handvol castleden is bekend dat ze tot nu toe terugkomen, waaronder Diego Luna (Gallardo), Scoot McNairy (de verteller) en Teresa Ruiz (Bautista). Het zou ons niet verbazen als er meer zijn, maar degenen die de serie hebben bekeken en hun geschiedenis kennen, weten heel goed dat sommige personages niet terug zullen komen, ongeacht hun lot.

McNairy, die werd geïntroduceerd in de finale van seizoen 1, zal een belangrijke speler zijn wanneer de Netflix-kartelsaga terugkeert in februari:

“Om het huidige niveau van drugsgeweld in Mexico te bevatten, moet je begrijpen hoe het allemaal begon en de integrale rol van Amerika echt snappen”, zegt showrunner Eric Newman.

Eerste blik | Narcos: Mexico Seizoen 2 gaat in premières februari

Dit is een serie waarin dingen niet altijd goed eindigen voor de ‘good guys’, en dat is onderdeel van de aantrekkingskracht en de enorme populariteit van de Narcos TV series.

Bronnen o.a. Engadget (EN), HollywoodReporter (EN), Netflix (afb.), People (EN), RadioTimes (EN), Remezcla (EN)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top

cbd olie