9 basisschoolleerlingen naar het ziekenhuis in Florida, na onbedoeld wiet snoepgoed met THC te hebben gegeten

door drugsinc

9 basisschoolleerlingen naar het ziekenhuis in Florida, na onbedoeld wiet snoepgoed te hebben gegeten

Negen basisschoolleerlingen werden vorige week vrijdag naar een ziekenhuis gestuurd na het onbedoeld eten van snoep met marihuana.

De studenten, die allemaal 10 tot 12 jaar oud waren, volgden de Renaissance Charter School in Cooper City, Florida.

Een student bracht per ongeluk snoep met THC binnen, bijna identiek verpakt als een gewone snoep zuurtjes, en deelde het vervolgens met vrienden, vertelde woordvoerster van de school, Colleen Reynolds, maandag vandaag aan de VS.

Om rond ongeveer 13.00 uur die vrijdag klaagden sommige scholieren over buikpijn kort na het eten van de eetwaren, vertelde de woordvoerder van Broward County Sheriff Michael Kane. De verwondingen, zei hij, waren niet levensbedreigend.

De studenten – zeven jongens en twee meisjes – werden naar een spoedafdeling gestuurd voor observatie “in een overvloed van voorzichtigheid,” zei Reynolds.

Ze werden vrijdag na evaluatie weer uit het ziekenhuis ontslagen, vertelde Reynolds.

2019 09 12 9 basisschoolleerlingen naar het ziekenhuis in Florida na onbedoeld wiet snoepgoed te hebben gegeten stoney
Beheerders van de Renaissance Charter School in Florida waarschuwen tegen ‘Stoney Patch’-snoepjes, marihuanagommen die negen studenten daar aten en die vrijdag in het ziekenhuis werden opgenomen.

Medische hulpdiensten en wetshandhavingspersoneel werden gecontacteerd zodra de school lucht kreeg van de consumptie van de studenten van het wietsnoepje.

Brows County Sheriff’s Sgt. Donald Prichard zei dat er vrijdag geen aanklachten zijn ingediend, maar het onderzoek loopt nog.

“Dit soort producten en advertenties kunnen kinderen in gevaar brengen en we willen dat alle ouders op de hoogte zijn van de mogelijke gevolgen,” zei Reynolds in een verklaring.

Lees meer op USA Today (EN, bron) en DailyMail (EN, bron)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]