De Cannabis Leaders Summit gaat digitaal op 11 en 12 november

door Team Inc.

2020-09-19-De Cannabis Leaders Summit gaat digitaal op 11 en 12 november

De Global Cannabis Institute (GCI) Europe Summit geeft wereldleiders de mogelijkheid om op 11 en 12 november te netwerken met de knapste koppen in de cannabis- en psychedelica-industrie.

Met een line-up van opinieleiders van over de hele wereld van wereldklasse, presenteert de GCI Summit een unieke ervaring voor deelnemende leiders die hun agenda kunnen afstemmen op zeven virtuele conferenties. Deelnemende leiders kunnen zo hun eigen programma samenstellen en leren van experts op cannabisgebied.

Grote cannabisnetwerken

Voor deelnemers die het meest geïnteresseerd zijn in netwerken, maakt het virtuele platform voor de GCI Europe Summit het gemakkelijk om gelijkgestemde leiders te vinden en videovergaderingen te plannen.
Gebruikers kunnen informatie over zichzelf indienen, waarna het netwerkplatform automatisch de meest geschikte leiders zal voorstellen om mee te verbinden, op basis van wederzijdse interesses en ervaringen. Daarnaast zullen er bepaalde sessies zijn die specifiek gericht zijn op de Europese markten voor internationale organisaties die meer willen weten over cannabis en psychedelica.

Onderzoeken, behandelingen en regelgeving

Deelnemers aan de GCI Summit krijgen de mogelijkheid om te netwerken, deel te nemen aan gesprekken en samen te werken met opinieleiders uit de hele industrie. Dit om toekomstige strategieën voor cannabis vorm te geven en een echt wereldwijde infrastructuur te ontwikkelen. Er worden belangrijke onderwerpen aangesneden, zoals:

  • Onderzoek en toegepaste wetenschap – pioniers in cannabinoïde onderzoek tonen hun werk, van eerste concepten tot klinische proeven
  • Cannabisgeneeskunde en -behandeling geeft inzicht in op cannabis gebaseerde behandeling vanuit een klinisch praktijkperspectief
  • Psychedelische therapeutische verbindingen – het verkennen van de ‘volgende golf’ van psychotrope geneeskunde
  • Regelgeving en belangrijkste cannabislanden – het ontwarren van de reeks uiteenlopende wetgeving en beleidsbenaderingen van cannabis tussen landen
  • Consumentenmerken en internationale detailhandelstechnieken om op te vallen in een snelgroeiende markt
  • Financiën en investeringen – advies en begeleiding van investeerders en CEO’s over bankieren, het aantrekken van kapitaal en het laten groeien van een bedrijf
  • Teelt – optimalisatie van kweekactiviteiten en introductie van technologische en geautomatiseerde productieprocessen

Reserveer je ticket

De GCI Summit heeft een aanzienlijk deel van de Learning Tickets gratis beschikbaar gesteld. Naast leiders in cannabis en psychedelica kunnen artsen, onderzoekers, beleidsmakers, patiënten en winkeliers die meer willen leren van de experts van de Summit gratis Learning Tickets aanvragen, zonder verplichtingen.
Vraag hier een gratis Learning Ticket aan, of koop hier uw Early Bird Networking Plus Ticket met korting.

Lees meer op healtheuropa.eu (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]