skip to Main Content
Menu
De Engelse Zanger Liam Gallagher Van De Band Oasis Wil Drugs Legaliseren

De Engelse zanger Liam Gallagher van de band Oasis wil drugs legaliseren

Verenigd Koninkrijk – Liam Gallagher wil drugs legaliseren – omdat hij denkt dat ze momenteel van slechte kwaliteit zijn.

De hitmaker ‘Shockwave’ gaf toe dat hij er eigenlijk niet van houdt om illegale stoffen te consumeren, dus als de handel in drugs is toegestaan, deze van betere kwaliteit zouden zijn, beter voor de mensen en meer geld voor het land zouden opleveren.

Als Liam Gallagher premier van het land zou zijn

Hij besprak wat hij zou doen als hij premier was en zei: “Ik zou drugs legaliseren omdat ze tegenwoordig schokkend slecht zijn. Verbeter de kwaliteit en verdien er wat geld mee. ” Ik geniet niet van de kwaliteit van de drugs. “

Liam – die kinderen heeft Molly, 22, Lennon, 19, Gene, 18 en Gemma, zes, uit eerdere relaties – denkt niet dat de huidige politici genoeg doen om de scherpe criminaliteit te bestrijden en hun prioriteiten verkeerd hebben.

Hij vertelde de heer Porter Journal: “Ik heb tienerjongens die op pad zijn.”

“En dan hoor je die kerel [de burgemeester van Londen] zeggen:” Oh, Londen staat open voor handel. ” Wie geeft er iets om een ​​paar bananen of vis of wat hout te verkopen? Dat kan wachten. Zorg ervoor dat de jeugd op orde komt! “

De rustigere kant van de Oasis zanger

Tegenwoordig is de 46-jarige zanger meer “gekoeld” maar als hij wil “acteren” dan zal hij dat doen, en vindt dat andere rockers meer uitspattingen moeten hebben.

Hij zei: “Als ik wil acteren, zal ik acteren. Maar mijn kinderen zijn op die leeftijd waar ze zijn van: ‘Kom op, papa, je bent een kl**tz*k.’

“Ik heb het uit mijn systeem gehaald en ik ben blij dat ik dat gedaan heb.

Maar Liam is niet zo dol op feesten als vroeger.

Hij schreeuwde: “Ik herinner me de jaren negentig en toen was het een en al feesten met alles en iedereen. Nu zit het vol met mensen die je foto willen met een telefooncamera. Maar nu zijn de drugs zo slecht geworden, het zou gelegaliseerd moeten worden om de kwaliteit omhoog te brengen. Beter voor de mensen, beter voor het land. “

Tegenwoordig houdt de drugs snuivende en feestende zanger van Oasis er een heel stuk rustiger bestaan op na met zijn partner Debbie Gwyther.

Hij zei: “Ik sta om 6.00 uur op als ik niet aan de drank ben geweest ga ik rond 7.00 uur hardlopen. Dan kom ik terug, relax ik wat, ga lunchen met Debbie, ga naar de kroeg. Niets echt boeiends. Wij ga niet wandelen of zo. We gaan niet naar musea … ik zal het eens googlen en opzoeken als ik wil. “

Lees meer op Yahoo (EN, bron), MSN (EN, bron) en Parsonssun (EN, bron, afb.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top