Ferndale decriminaliseert paddo’s en andere psychedelica

door Team Inc.

paddo-paddenstoel-in het-donker

Maandagavond keurde de gemeenteraad van Ferndale unaniem een ​​resolutie goed om entheogene planten en schimmels zoals psilocybine-paddenstoelen, Ayahuasca en Dimethyltryptamine (ook bekend als DMT) te decriminaliseren.

Dit betekent niet dat deze psychedelische stoffen volledig legaal zijn. Wel zal onderzoek naar psychedelica en andere stoffen eenvoudiger worden. Straffen voor het planten, cultiveren, kopen, vervoeren, distribueren, het uitoefenen van praktijken met of het bezit van entheogene planten of plantaardige stoffen – die op de Federal Schedule 1 staan – zullen de laagste wetshandhavingsprioriteit krijgen.

Psychedelica voor een beter leven

“Van het gebruik van entheogene planten is aangetoond – door wetenschappelijke en klinische studies – dat zij gunstig kunnen zijn voor de gezondheid en het welzijn van individuen en gemeenschappen”, luidt de resolutie.
Billy Horton van Decriminalize Nature Ferndale bedankte de raad voor hun steun en zei dat de groep de gemeenschap zou blijven voorlichten over veilig gebruik.

“Ik wil gewoon doorgaan met het benadrukken van het belang van psychedelische en entheogene planten en ervoor zorgen dat onderzoek en wetenschap dit ondersteunt.” Ferndale is de vierde stad in Michigan die psychedelische planten en schimmels decriminaliseert na Detroit, Hazel Park en Ann Arbor.

Bron: metrotimes.com (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]