Nieuw product: HHC als legale vervanger van THC olie

door Team Inc.

hexahydrocannabinol-olie-cannabinoïde

HHC is een cannabiboïde die tegenwoordig veel wordt gebruikt als de legale vervanger voor THC olie. De cannabinoïde bleef eerst wat achter bij andere cannabisverbindingen, maar geniet nu enorme populariteit.

HHC is een cannabinoïde die op dit moment veel aandacht krijgt. Net als met Δ-8-THC komt de hype rond deze cannabinoïde vooral doordat het zo lijkt op Δ-9-THC. Hexahydrocannabinol lijkt enorm op THC, maar heeft een heel eigen moleculaire structuur en effect.

Semi-synthetische cannabinoïde

Veel bronnen noemen hexahydrocannabinol een semi-synthetische cannabinoïde. Hoewel het ook in spoorhoeveelheden in de cannabisplant wordt gevonden, is het meestal synthetisch van THC afgeleid. De stof werd zelfs voor het eerst ontdekt in een laboratorium, dus eerder dan in cannabis zelf.

Wat is HHC precies?

HHC staat voor hexahydrocannabinol. Deze stof wordt gevonden in hennepzaden en stuifmeel van de plant. Echter in hele kleine hoeveelheden die nauwelijks worden getraceerd. Door de stof te produceren in een lab, werd de cannabinoïde pas echt populair. Dat gebeurt op basis van natuurlijke cannabinoïden of met een cannabisextract. In elk geval worden deze bestanddelen gebruikt om de productie van HHC te verhogen. Hierdoor kan er uiteindelijk olie van worden gemaakt.

Hoe te gebruiken?

Hoe neem je deze cannabinoïde het beste in en waar dien je rekening mee te houden?

  • Start met 1/2 druppels innemen een half uur voordat je gaat slapen
  • Nooit meer dan 8 druppels op een dag
  • Druppel onder je tong en hou het gedurende 2 minuten onder je tong
  • Niet gebruiken als je zwanger bent
  • Bewaar het op een koele plek

HHC olie is online verkrijgbaar bij Dr. Smartshop en bij groothandel Headsupplies.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]