Marihuana via de post anno 2021. Wat vinden de mensen ervan in Canada?

door drugsinc

Hoe het werkt met marihuana via de post bestellen

Canada – Sinds marihuana in 2018 legaal werd in Canada, is de vraag naar cannabisproducten sterk toegenomen. De legalisatie heeft nieuwe mogelijkheden gebracht, waaronder dat marihuana via de post nu een andere manier is om het in huis te krijgen.

Marihuana via postorder is nu een ding! Je kunt je nu marihuana via de post in huis halen zonder dat je jouw huis hoeft te verlaten. Is dat allemaal handig? Wat zijn de voordelen van dit soort service?

We hebben gekeken naar wat de mensen in Canada zeggen over het online bestellen van marihuana. Hun mening zal bepalen of dit mogelijk het op één na beste is na de legalisatie van marihuana die marihuanagebruikers vreugde bracht.

Het onderzoek verzamelde waardevolle gegevens op grote forums en gebruikersrecensies op grote sites in Canada. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk kwamen een aantal interessante bevindingen naar voren over hoe het hele ding werkt. Dit is wat we tot nu toe hebben geleerd.

Regelgeving

Niet alle provincies in Canada hebben dezelfde regels als het gaat om het online kopen van marihuana. Hoewel de meeste van hen aankopen van particuliere verkopers toestaan, staan provincies als Ontario, BC, Quebec en New Brunswick alleen bestellingen toe bij een door de overheid beheerde site.

Ze lieten ook enkele provincies toe om hun eigen regels te regelen. Of ze in die provincies bijvoorbeeld het gebruik van marihuana toestaan in huizen waar minderjarige kinderen langer dan 12 uur per dag verblijven. Om er zeker van te zijn dat je alles legaal doet, is het altijd verstandig om meer te weten te komen over de regelgeving die voor elke provincie geldt.

Hoe het werkt met marihuana via de post bestellen

Online bestellen en marihuana via de post laten bezorgen is net zoiets als iets anders online bestellen, maar met slechts één uitzondering.

Wanneer je via een website in Canada bestelt, doorloop je een leeftijdsverificatie proces. Ze moeten bepalen of je niet minderjarig bent en of het legaal is om jou de producten te sturen. Als je dat niet bent, krijgt je mogelijk een onaangename klop op de deur door de autoriteiten.

Hoe het werkt met marihuana via de post bestellen
Hoe het werkt met marihuana via de post bestellen (afb.)

Als je het leeftijdsverificatie proces met succes hebt doorlopen, staat je een traktatie te wachten. Vanaf dat punt kun je door de winkels bladeren en enkele van de beste producten vinden die je kunt kopen. Van de speciale soorten marihuana tot CBD-hennepoliën, je opties zijn bijna onbeperkt.

Wanneer je een product hebt uitgezocht welke je wil hebben, kun je dit vooraf betalen met bankpas of creditcard. Let altijd goed op de veiligheid van websites waar je online besteld.

Na een succesvolle betaling zal de verkoper jouw product vervolgens in speciale geurvrije zakken verpakken en deze met de post naar je opsturen.
De levertijd kan soms een paar dagen zijn – het hangt af van de leveranciers en hoe druk ze het met de verwerking van alle orders hebben.

Hoe reageren de mensen erop?

De algemene mening van marihuanagebruikers in Canada is dat het absoluut geweldig is om een optie te hebben om via een website te bestellen en hun marihuana via de post te ontvangen.

Alle websites hebben een modern ontwerp waardoor winkelen een absoluut genot is wanneer je ze bezoekt. De meeste hebben een gebruiksvriendelijke interface die aanvoelt als browsen op Amazon of nog betere vergelijkbare webshop-sites.

Dat is een verademing als het gaat om het kopen van marihuana, en de mensen omarmden de mogelijkheid om van deze optie gebruik te maken. Ze delen vaak hun ervaringen met anderen en bevelen dit type aankoop aan al hun vrienden met dezelfde smaak aan.

Tot nu toe waren er geen grote klachten van de gebruikers. Met slechts enkele kleine incidenten voelen klanten over het algemeen dat deze wijze van online winkelen en marihuana via de post ontvangen volkomen veilig is. Sommigen hadden klachten dat het te lang duurde voordat het pakketje arriveerde, maar zo werkt het vaker met de post.

Speciale aanbiedingen

De manier waarop online winkels hun klanten trekken om te bestellen en hun marihuana via de post te ontvangen, is door speciale aanbiedingen en kortingen aan te bieden.

Sommigen van hen bieden zelfs gratis verzending aan voor een minimum aantal producten dat in hun winkels is gekocht. Anderen bieden speciale kortingen op je eerste aankoop wanneer je op hun site registreert.
Een van de meest populaire opties die de meeste aandacht trekken door de gebruikersrecensies, is levering op dezelfde dag.

Wie zou er niet van houden dat hun bestelling op dezelfde dag al doorkomt? Dat kan echter alleen als je marihuana bestelt op een grote website met een groot netwerk van winkels in het hele land. Zij zijn de enigen die kunnen garanderen dat je jouw zending met marihuana via de post dezelfde dag al ontvangt.

Concluderend

Canada was altijd al een geweldig land. Nu marihuana is gelegaliseerd voor recreatief gebruik in combinatie met het postbezorgsysteem welke bezorging van marihuana via de post mogelijk maakt, is die ontzagwekkendheid zelfs groter dan voorheen. Het werd een hemel voor iedereen die jarenlang van recreatieve marihuana geniet.

Het publiek accepteerde deze overgang en het goedkeuringspercentage wordt elk jaar hoger. Het land verdient veel geld aan belastingen, waardoor enkele andere projecten in Canada mogelijk zijn geworden.

De toekomst van marihuana ziet er rooskleurig uit en de tijd zal uitwijzen wat het volgende en opwindende Canada te bieden heeft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]