Nieuwe inwisselbare cryptocurrency Cana Token gelanceerd – ondersteund door cannabis zaden

door drugsinc

Nieuwe inwisselbare cryptocurrency Cana Token gelanceerd - ondersteund door cannabis zaden

Vorige week kondigde Cana Token de lancering aan van een nieuwe manier van zakendoen met een cryptocurrency-token gekoppeld aan cannabiszaden. Het token, genaamd ‘CANA’, wordt online uitgewisseld als een interactief, inwisselbaar product met crypto-ondersteuning, gekoppeld aan de publieke perceptie van gebruikers van populaire en waardevolle cannabiszaden. De website, cannabsiseedtoken.io, heeft een sectie voor realtime openbare gebruikersonderzoeken om precies te beslissen welke zaadstammen het bedrijf zal kweken en die inwisselbaar zijn. Inwisselingen gaan van kracht zodra de eerste groeicyclus is voltooid.

Mede-oprichter Ben Squires legt het concept uit en zegt: “Ik heb een cryptovaluta-token gemaakt die wordt ondersteund door de waarde van eersteklas cannabiszaden. Mensen die deelnemen en stemmen, kunnen verzilveringszaden claimen voor tokens. Een andere leuke manier om deel uit te maken van Cana Token is via een online forum dat mensen in Cana Tokens betaalt om betrokken te raken bij de gemeenschap en inhoud te posten. Ten slotte bieden we een telersnetwerk waarmee telers genetica met elkaar kunnen verhandelen en hun producten via een gedecentraliseerd platform kunnen verkopen. We moedigen onze klanten aan om tokens te kopen via de website.”

Cana Token is reeds te vinden op de crypto-beurzen vindax, Uniswap en Bitcratic. Crypto-tokens, soms ook crypto-activa, zijn eenheden van virtuele valuta-tokens die in hun eigen blockchain-grootboeken zitten. Ze vertegenwoordigen meestal een bezit of hulpprogramma. In het geval van Cana Token wordt de activawaarde ondersteund door cannabiszaden.

Cana Token plant de lancering van een fysieke winkel in Liverpool, Engeland in 2021 voor aflossingen, een zadenbank, crypto-verkoop inclusief Cana Tokens en als ontmoetingsplaats voor de gemeenschap voor gelijkgestemden.

Hoe werkt de Cana Token?

Cana-tokens zijn inwisselbare tokens die rechtstreeks EEN op EEN worden gesteund op basis van cannabiszaad. Met behulp van openbare peilingen wordt beslist welke zaden gekweekt worden voor inwisseling in elke cyclus.

Hoe werkt de Cana Token?
Hoe werkt de Cana Token? (afb)

Wat het token waardevol maakt, is de mogelijkheid voor de gemeenschap om krachtigere en duurdere zaden te kiezen via de community-peilingen die inwisselbaar zijn nadat elke kweekcyclus is afgelopen.

Je kunt inwisselen voor zaden of ruilen op een gedecentraliseerd handelsplatform. Cannabis Seed Token zal zaden kweken, opslaan, testen en distribueren naar alle uithoeken van de wereld.

Het bedrijf achter Cannabis Seed Token zal zaden blijven maken en deze toevoegen aan de zaadkluizen totdat er 12 miljoen zaden in zitten, klaar om te worden ingewisseld.

Bronnen o.a. CannabisSeedToken (EN), Medium (EN), OpenPR (EN)

Gerelateerde artikelen

1 opmerking

Carlos 8 april 2021 - 06:13

Interesante artículo!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]