Populaire drugsserie Narcos krijgt videogame

door Team Inc.

2019-09-27-Populaire drugsserie Narcos krijgt videogame

Gamers opgelet. Narcos krijgt een eigen videogame genaamd Narcos: Rise of the Cartels. Neem het op tegen cocaïnekoning Pablo Escobar en zijn drugsimperium als DEA agent. Saai? Dan kies je er juist voor om het imperium van de drugsbaron uit Medellin uit te breiden. Het spel wordt dit najaar nog verwacht op pc en consoles.

Rise of the Cartels is gebaseerd op Narcos Seizoen 1, waarbij DEA-agenten Escobar en zijn Medellin-kartel in Colombia achterna gingen.

Release

Eerder dit jaar werd de komst van de game al aangekondigd. De release van de game is ‘autumn 2019’ gepland. Hij kan dus elk moment verschijnen! De game zal beschikbaar zijn op PS4, Xbox One, Switch en pc. Naast Escobar en Eddy Murphy bevat de game andere bekende personage uit de serie.

Bekende gezichten zijn onder ander Primo, El Mexicano en Peña. Natuurlijk heeft ieder personage in deze strategische game zijn eigen vaardigheden Qua gameplay bewegen eenheden aan elke kant tegelijkertijd. Bovendien schakelt de camera op cruciale momenten van top-down naar een derde persoon. Bekijk hier alvast een trailer van deze game.

emojis svg 8play btn

Lees meer op gamespot.com (Bron, EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]