Home Cannabis Seedo kondigt Snoop Dogg aan als Brand Ambassador

Seedo kondigt Snoop Dogg aan als Brand Ambassador

door drugsinc

Seedo kondigt Snoop Dogg aan als Brand Ambassador

“Seedo” (OTCQB: SEDO), een agritech-bedrijf dat geautomatiseerde teelt technologieën levert voor thuis- en commercieel gebruik, is verheugd aan te kondigen dat het Snoop Dogg heeft ingeschakeld als merkambassadeur. In deze rol zal Snoop Dogg op verschillende platforms actief zijn met Seedo om nauw samen te werken met het bedrijf om een optimaal consumentenbewustzijn van deze innovatieve technologie te bereiken.

Snoop sluit zich aan bij dit missiegedreven bedrijf om consumenten te informeren over de milieuvoordelen en sociale kansen van Seedo’s thuis- en commerciële kweektechnologie. Snoop zal bijdragen aan een sociaal verantwoordelijkheidsprogramma dat Seedo’s groeipraktijken zal delen en gedoneerde Seedo-producten zal leveren voor lokale gemeenschappen, buurtorganisaties en zijn gemeenschap van beïnvloeders. Dit initiatief begint in zijn geboortestad Long Beach, CA.

Snoop Dogg zei: “Een gezondere levensstijl bevorderen door mijn vrienden en gemeenschappen producten te bieden die groei in ongebruikte stedelijke ruimtes mogelijk maken, is iets waar ik helemaal voorstander van ben. Seedo zorgt voor kostenbesparingen en biedt alle mensen de mogelijkheid om te profiteren van technologie rondom de teelt.”

“We zijn vereerd om samen te werken met een industrie-icoon zoals Snoop Dogg,” zei Zohar Levy, CEO van Seedo. “De enorme wereldwijde aanhang van Snoop, de invloed van de industrie en het netwerkbereik zullen ons een waardevolle bron voor Seedo bieden terwijl we blijven groeien. De synergie tussen de producten van Seedo en de platforms van Snoop is echt heel natuurlijk.”

Over Seedo

Seedo is een agrotechnisch bedrijf dat geautomatiseerde teelttechnologieën levert voor thuis- en commercieel gebruik. Seedo biedt telers de vrijheid om kosten te besparen en tegelijkertijd hoge opbrengsten aan kruiden, groenten en planten van labkwaliteit, zonder pesticiden te genereren. Seedo’s kunstmatige intelligentie (AI), turnkey-systemen stellen iedereen, van gemiddelde consumenten tot grootschalige producenten, in staat om een verscheidenheid aan producten te kweken zonder voorafgaande ervaring of over enorme ruimte te hoeven beschikken.

Voor meer informatie kunt u terecht op https://www.seedo.com, waarvan de inhoud geen deel uitmaakt van dit persbericht.

Bronnen o.a. PRNewsWire (EN) en Forbes (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter