Netflix-serie Undercover mateloos populair in Nederland en België

door Team Inc.

2019-05-17-Netflix-serie Undercover mateloos populair in Nederland

Het is precies twee weken geleden dat Undercover verscheen op Netflix. Een spannende, humoristische en bingewatch-waardige serie zo weten we nu. Drugsbaron Ferry Bouman, vertolkt door de Brabantse Frank Lammers, spat van het scherm evenals zijn knappe, ietwat dommige wederhelft Daniëlle. Hoe kan het ook anders, gespeeld door de koningin van de typetjes: Elise Schaap.

De redactie van Drugsinc. keek de serie vol hardheid, drugs, maar zeker ook realiteit, liefde en romantiek met een knipoog in een paar dagen uit. Iedere avond een paar afleveringen waarin het undercoverduo Anouk en Peter (Anna Drijver en Tom Waes) de pillendraaier Ferry en zijn drugs kompanen op de hielen zit. Getuige de lovende reacties, is de Netflix-serie een kijkcijferkanon die zier gewaardeerd wordt.

Humor en sensatie

Columnist Marcel van Roosmalen schrijft in het NRC: “Ik kan de Netflix-serie Undercover niet genoeg prijzen. Het script is dermate goed dat je soms zelfs moet lachen om de humor. Anna Drijver, Tom Waes en Elise Schaap spelen geweldig, maar Frank Lammers is de absolute ster. De rol van xtc-producent Ferry Bouman is hem wat je dan zegt op het lijf geschreven. Hij gedraagt zich bij Netflix niet veel anders dan in café Frankendael in Amsterdam.” Verder hebben we goed nieuws, want de opnames van de Undercover deel 2 zijn al in volle gang!

Vervolg van de ‘El Chapo van de Lage Landen’

Acteur Tom Waes liet dit op zijn Istagram-account weten. Uit een tweet van televisiezender Eén is zeker dat Tom Waes en Anna Drijver terugkeren in de serie. Of Elise Schaap en Frank Lammers ook weer op je scherm verschijnen, kunnen we helaas nog niet met garantie zeggen. Er wordt tot september gewerkt aan een nieuw en hopelijk nog beter vervolg van deel 1. Het nieuwe seizoen van de drugsbaron en consorten wordt in de eerste helft van 2020 verwacht. Nog even geduld dus!

Deel 1 nog niet gezien? Dan heb jij een heerlijk weekend voor de boeg! Pak de chips, popcorn en cola er maar vast bij. Of een goeie joint natuurlijk?! Veel kijkplezier.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]