Home Wereldwijd cannabis nieuws Tuinbouw innovatie en mediwiet op GreenTech Amsterdam

Tuinbouw innovatie en mediwiet op GreenTech Amsterdam

door Team Inc.

2019-03-04-Tuinbouw innovatie en mediwiet op GreenTech Amsterdam

Dat Nederland wereldwijd bekend staat om zijn tuinbouwers en irrigatiesystemen is niks nieuws. Dat diezelfde tuinbouwtechnologie miljoenen verdient aan de legale cannabishandel is wel een een recente ontwikkeling. Daarom wordt dit jaar op GreenTech Amsterdam, een grote internationale beurs voor tuinbouwtechnologie, aandacht besteed aan medicinale cannabis.

Van 11 tot en met 13 juni vindt GreenTech voor de vierde keer plaats in het RAI Amsterdam Convention Centre. Het thema van de Summit dit jaar is: ‘Autonomous Technology – A formula to accelerate business, professional horticulture beyond the green thumb!’. Het automatiseren en innoveren gebeurt op grote schaal in de cannabisteelt door buitenlandse wietproducenten. Deze recente, innovatieve ontwikkelingen mogen daarom zeker niet ontbreken tijdens Greentech Amsterdam.

GreenTech: innoveren met groene vingers

GreenTech vormt het hart van de internationale tuinbouwtechnologie waarin de productievraagstukken van telers aan bod komen en tal van innovatieve en technologische oplossingen te zien zijn. Bezoekers kunnen rekenen op 470 exposerende bedrijven variërend van grote kassenbouwers tot veelbelovende start-ups en zaadleveranciers. Er zijn dit jaar 4 paviljoens te vinden: Medicinal Cannabis, Vertical/Indoor Growing, Precision Horticulture en Organic. Vorig jaar bezochten 10.465 professionals uit 112 landen GreenTech.

Meld je aan!

Ben jij teler, kassenbouwer, cannabisproducent of gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op tuinbouwgebied? Dan moet je hierbij zijn. Registreer je nu alvast gratis op de website van GreenTech.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter