Waarom zijn Golden Teacher paddo’s zo populair?

door Team Inc.

golden-teacher-paddo-paddenstoel

Golden Teachers bestaan ​​al sinds de jaren ’80 en blijken consequent een aantrekkelijke keuze te zijn voor recreatief, therapeutisch, religieus en andere vormen van gebruik.

De Golden Teachers zijn steeds populairder geworden. En dat is niet voor niets. Deze paddo’s staan ​​bekend om hun kracht, kweekgemak en tal van andere voordelen waardoor ze voor veel paddenstoelenliefhebbers een favoriete keuze zijn. Waarom is deze specifieke soort nog meer een van de meest gewilde paddo’s op de markt geworden?

Kenmerken van de soort

Golden Teacher is een van de meest voorkomende psychedelische paddenstoelensoort in Noord-Amerika is. Het is een soort van Psilocybe Cubensis (een van de meer dan 16 bekende soorten psychedelische paddenstoelen). Golden Teachers bestaan ​​al sinds de jaren ’80 en blijken consequent een aantrekkelijke keuze te zijn voor recreatief, therapeutisch, religieus en andere vormen van gebruik. De paddenstoelen worden ongeveer 7-10 centimeter lang met een dunne, witte steel en een goudkleurige hoed, gespikkeld met kleine gele stippen.

Het is een geweldige soort voor beginners of mensen die op zoek zijn naar een meer voorspelbare dosering. Ze worden beschouwd als medium krachtig, met ongeveer 0,61% psilocybine en 0,60% psilocine. Anekdotische gegevens suggereren ook dat de trips van deze soort korter zijn dan gemiddeld. Eerder 2 uur dan 4 uur.

Veel gebruikers beweren dat ze naast een euforische ervaring ook unieke genezende eigenschappen bevatten. Deze combinatie trekt zowel mensen aan die willen ontspannen in een psychedelische staat als mensen die een impactvolle ervaring willen hebben die verder gaat dan alleen een trip.

Eenvoudig te kweken

De Golden Teacher is een van de eenvoudigste psychedelische paddenstoelensoorten om te kweken. Psilocybe Cubensis is bekend vanwege haar brede verspreiding over verschillende continenten. Deze paddenstoelen groeien oorspronkelijk in Zuidoost-Azië, Midden- en Noord-Amerika en Australië. Hoewel sommige telers melding maken van verschillen in groeitijd, is dit vaak gewoon te wijten aan de genetica binnen elke variëteit en verschillen in groeiomstandigheden. Het kweken van golden teachers in een thuisomgeving is eenvoudig te realiseren voor een onervaren kweker.

De naam teacher komt voort uit de unieke leerzame ervaring die vaak wordt gemeld bij het gebruik ervan. Of de Golden Teacher meer leerzame ervaringen geeft dan andere cubensisvariëteiten, is nog niet bewezen.

Bron: psychedelicspotlight.com (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]