Home Cannabis Professioneel worstelaar Robert Van Dam lanceert cannabismerk met Grapefruit USA

Professioneel worstelaar Robert Van Dam lanceert cannabismerk met Grapefruit USA

door Team Inc.

Worstelen-cannabismerk

WWE Hall of Famer Rob Van Dam gaat een cannabismerk lanceren in Californië. Grapefruit USA, Inc. heeft een persbericht verstuurd waarin het de exclusieve samenwerking met Van Dam aankondigde.

In het persbericht legde de CEO van Grapefruit USA, Inc. Bradley J. Yourist uit waarom de samenwerking past binnen het merk. “Onze branche is de afgelopen jaren volwassener geworden. Dat zorgt voor effectieve productbranding in de sector. Er is veel concurrentie.”

Cannabismerk RVD

Onze strategische samenwerking met Rob Van Dam en zijn team is een natuurlijke match. Rob is een cannabispionier met een grote en loyale aanhang. Zijn cannabismerk, RVD, heeft een voordeel dat andere cannabisproducten missen en past in de nieuwe ‘Cannabis 3.0’-omgeving, die draait om het creëren van spannende en populaire merkproducten op basis van cannabis en hennep.”

RVD is al lang een pleitbezorger voor het gebruik van marihuana. Tijdens een optreden op de Foundation Radio-podcast eerder dit jaar onthulde hij dat hij door groepsdruk voor het eerst met cannabis begon, maar daarna nooit meer achterom heeft gekeken. Hij noemt Jimmy Backlund, voorheen bekend als Jimmy Del Ray in WWE, omdat hij hem zijn eerste joint heeft laten roken.

Van Dam is zeker niet het eerste worstelicoon in de cannabisindustrie. Mede WWE Hall of Famer Kevin Nash werkte onlangs samen met HYMAN Cannabis om de Jackknife-strain te lanceren en de legendarische bokser Mike Tyson lanceerde eerder dit jaar een cannabislijn geïnspireerd door Ric Flair.

Bron: wrestlinginc.com (EN)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter