Zamnesia 2.0 komt eraan!

door drugsinc

Zamnesia 2.0 komt eraan! Nieuwe site launch!

Nederland (advertorial) – Zamnesia is een van ‘s werelds meest toonaangevende online smartshops met een gigantisch scala aan producten. Denk aan gefeminiseerde en autoflowering cannabiszaden, paddo kweeksets, vaporizers, entheogene planten en veel meer. Het assortiment is al jaren voor psychonauten overal ter wereld een bron voor filosofische gesprekken, creatieve projecten en cognitieve verbetering.

Sinds hun bescheiden begin staat Zamnesia bekend als een vriendelijke en klant-georiënteerde onderneming waar klantenrelaties voorop staan. Welke ervaring je ook zoekt en welke vragen je ook hebt, hun enorme klantenservice team staat paraat om je op weg te helpen.

Zamnesia heeft sinds de laatste upgrade in 2012 een bekende en nostalgische website. Het is een gemakkelijk te gebruiken platform met afzonderlijke categorieën die voor een vlotte en gemakkelijke winkelervaring zorgen. Hoewel het bekendstaat om het enorme productassortiment, bevat de huidige website ook een uitgebreid archief aan blogposts met informatie voor de beginnende kweker, recepten, paddo kweekgidsen, recensies van vaporizers en soortjes.

Zamnesia blijft echter groeien. Daarom is het nu tijd voor de volgende fase in de evolutie van het bedrijf: Zamnesia 2.0! Er komt een nieuwe website upgrade, met verbeterde bruikbaarheid voor zowel desktop als mobiele platforms. Zo kunnen gebruikers nog efficiënter winkelen, zowel vanuit huis als onderweg. De nieuwe site bevat tevens een aanzienlijke esthetische verbetering in de vorm van natuurlijke pastelkleuren. De ervaring van het browsen wordt daardoor nog visueel aantrekkelijker dan voorheen.

Zamnesia vat zulke upgrades niet licht op. Dit is niet zomaar een normale stap in de vooruitgang van het bedrijf, maar een grote sprong in hun avontuur. Daarom vindt Zamnesia het tijd voor een feestje! Het bedrijf biedt 20% korting over al hun shops gedurende een 6-daagse periode, waarbij elke dag een shop centraal staat. Dit kortingsevenement begint op 14 april a.s. met de Seedshop die een enorme selectie gefeminiseerde en autoflowering soorten biedt. De daarop volgende dagen zijn er kortingen in de Headshop, Vaporshop, CBDshop, Smartshop en Paddoshop. Zorg dat je de data op je kalender markeert om de gigantische korting op zulke ongelofelijke producten veilig te stellen!

emojis svg 8play btn

En… noteer het in je agenda: bekijk vanaf 14 april de nieuwe site van Zamnesia!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]