7 verschillende verbazingwekkende soorten cannabis die je moet proberen

door drugsinc

7 verschillende verbazingwekkende soorten cannabis die je moet proberen

Cannabis heeft honderden soorten die we kunnen onderverdelen in de drie belangrijkste soorten stammen: Indica, Sativa en Hybrid. Deze drie soorten cannabis bepalen het soort effect dat een type zal hebben. Indica staat bijvoorbeeld bekend om haar ontspannende effect, terwijl Sativa zich kwalificeert als een stimulerend middel. Hybride daarentegen is een combinatie van Sativa en Indica.

Een budtender kan de juiste cannabissoort voorschrijven, afhankelijk van je behoeften. Dus of je nu een beginner bent of nieuwe soorten cannabis wilt uitproberen, wij hebben het voor je.

Hieronder staan zeven verschillende cannabissoorten en het effect dat ze waarschijnlijk zullen geven. Dus probeer de volgende keer dat je Ontario-cannabis bestelt een paar van deze soorten cannabis.

Granddaddy Purple

Ken Estes en zijn team waren de eersten die in 2003 de Granddaddy Purple-soort creëerden in Noord-Californië. Het is een mix van Purple Urkle en de Big Bud en is een van de bekendste Indica-soorten en perfect voor nachtelijk gebruik.

Granddaddy Purple is populair vanwege de ontspannende effecten. Het is een uitstekende aanbeveling voor de behandeling van slapeloosheid, stress of angst. De soort cannabis heeft ook de neiging de eetlust te vergroten. De effecten zijn echter een beetje zwaar, dus als het je eerste keer is dat je Granddaddy Purp neemt, begin dan met een kleine dosis.

Sour Diesel

Sour Diesel werd populair in de jaren negentig en kwam voort uit een mix van Chemdawg en Super Skunk. Het ruikt naar brandstof, vandaar de naam ‘diesel’. De Sativa-soort dient als een geweldige stimulans en stemmingsbooster, waardoor het een perfecte keuze is om depressies te behandelen.

Het is het beste om de Sour Diesel overdag in te nemen, vooral als je wat huishoudelijke klusjes doet. De effecten van Sour Diesel werken snel en kunnen zwaar zijn voor de consument, dus wees voorzichtig met de dosering om nadelige resultaten te voorkomen.

Maui Wowie

Maui Wowie is meer een Sativa-soort. Hoewel de oorsprong onbekend is, werd het voor het eerst ontdekt op Hawaï. De soort geeft stimulerende effecten, stimuleert de creativiteit en heeft een lichtgewicht effect op de gebruikers.
De Maui-soort is een uitstekende keuze voor de behandeling van vermoeidheid, omdat het het lichaam helpt langzaam energie op te bouwen en ook een lage eetlust kan behandelen. Consumenten moeten echter voorzichtig zijn met de dosering en deze cannabis soort in kleine hoeveelheden consumeren. Enkele bijwerkingen van Maui zijn duizeligheid, hoofdpijn, droge mond en ogen en soms paranoia.

Blue Dream

Blue Dream is meer een Sativa hybride soort die een gebalanceerde high en een ontspannend effect geeft. De eerste ontdekking van de magische soort was in Californië en is een kruising van Blueberry en Haze. De soort heeft een zoete geur en smaak van zoete bessen, waardoor het de favoriet van de meeste mensen is. De effecten maken het ook een uitstekende keuze voor pijnverlichting en de behandeling van angst en depressie.
Zoals de naam, treden de effecten van de Blue Dream langzaam in werking, wat een kalmerend effect geeft en uw problemen enkele minuten na consumptie wegneemt. Daarom moeten consumenten oppassen dat ze geen overdosis nemen.

White Widow

Een van de uitgebalanceerde hybride soorten cannabis, de White Widow, komt oorspronkelijk uit Nederland, waar hij werd ontdekt door Nederlandse veteranen. Het staat erg bekend op de meeste Nederlandse menu’s in de coffeeshops.

De soort is een kruising van de Braziliaanse Indica en Zuid-Indiase Sativa en heeft krachtige stimulerende effecten. Het geeft echter ook een ontspannend effect dat de hoge effecten in evenwicht houdt. Hoewel het niet de krachtigste is, is het ook niet lichtgewicht; dus consumenten moeten voorzichtig zijn met de dosering.

Desalniettemin is White Widow geweldig voor het behandelen van pijn vanwege de snelwerkende resultaten en evenwichtige reactie. Het is ook een geweldige aanjager van creativiteit en een geweldige energiestimulans.

Afghan Kush

Zoals de naam al doet vermoeden, komt de Afghan Kush oorspronkelijk uit het Hindu Kush-gebergte langs de grens met Afghanistan. De bijna 100% Indica-soort dient als een sterk kalmerend middel, pijnverlichter en stressverlichter.
Afghan Kush heeft een hasj-achtige smaak en geur en een zeer hoge THC-concentratie, waardoor deze cannabis soort zeer krachtig is. Daarom moeten consumenten voorzichtig zijn met de dosering. Het is echter een uitstekende keuze om te ontspannen na een hectische dag of om slapeloosheid te behandelen.

Golden Goat

Golden Goat is meer een Sativa-soort die is ontstaan uit een toevallige bestuiving van een mannelijke Hawaiiaans-Romulan met de moeder van Mr. Dank’s Island Sweet Skunk in Topeka. De lichtgroene en roze soort heeft een zoete, pittige geur en de smaak van tropisch fruit, wat haar uniek maakt. De Gouden Geit heeft een euforisch effect en is een uitstekende aanjager voor creativiteit. Het is een soort die goed zou werken als je met vrienden aan het chillen bent, in plaats van een lekkernij voor thuis.

De verschillende soorten cannabis (afb.)
De verschillende soorten cannabis (afb.)

Concluderend over de soorten cannabis

Er zijn meer cannabissoorten verkrijgbaar in wietverdelers, coffeeshops en -winkels wereldwijd, maar de hierboven genoemde soorten zijn enkele van de beste soorten die je kunt proeven. Afhankelijk van het effect dat je nastreeft, kun je altijd een wietsoort vinden die bij je past. Het is echter goed op te merken dat de hierboven genoemde effecten niet de mening van een arts zijn. Dus als je van plan bent cannabis voor medische doeleinden te gebruiken, overleg dan uiteraard altijd eerst met jouw arts. Denk er ook aan om de dosering onder controle te houden om eventuele nadelige resultaten van een van de stammen te voorkomen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

[adrotate banner="89"]