skip to Main Content
Menu
Aandeel Aurora Cannabis In De Plus Nu Biden Verkiezingen Dreigt Te Winnen

Aandeel Aurora Cannabis in de plus nu Biden verkiezingen dreigt te winnen

Spread the love ✌🏼

Er lijkt een duidelijke relatie te zijn tussen de stijging van de aandelen van het Canadese Aurora Cannabis en de verkiezingsvoorsprong van de democratische kandidaat Joe Biden. Dit wijst op een belangrijke impuls voor de Amerikaanse cannabisindustrie.

De democraten zijn voor decriminaliseren van cannabis op federaal niveau. Wanneer zij de verkiezingen winnen heeft dit een positieve invloed op het huidige federale cannabisbeleid.

2020 11 06 Aandeel Aurora Cannabis in de plus nu Biden verkiezingen dreigt te winnen
Aandeel Aurora Cannabis

Meer legalisering in Amerika

De voorraad boost werd mogelijk ook ondersteund door vier Amerikaanse staten die dinsdag cannabis legaliseerden voor volwassenen ouder dan 21 jaar. Arizona, New Jersey en Montana hebben de recreatieve verkoop van cannabis gelegaliseerd in staatsbrede steminitiatieven. New Jersey is de grootste staat aan de oostkust waar marihuana wordt gelegaliseerd. South Dakota legaliseerde ook de verkoop van zowel medicinale als recreatieve cannabis. Een groot deel van de Amerikanen leeft nu in een staat waar de verkoop van cannabis legaal is.

Andere Canadese producenten plusten donderdag ook. Tilray steeg 33%, Aphria 14%, OrganiGram 16% en Canopy Growth 14%. De uitkomst van de presidentsverkiezingen is nog onduidelijk.

Lees meer op markets.businessinsider.com (Bron)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top